ahojte to som znova ja zmätena KARMA chcela by som sa vas spytat ci je normalne ked so mnou moj este stale priatel ocividne nechce travit cas? ako som na to prisla? pozrite v juli budeme spolu rok (17-teho) a on napriek krizam ktore sme prekonali tvrdi ako ma miluje a podobne ale nedokazuje mi to cely tyzden nie sme spolu lebo je v robote a aj ja som zacala pracovat no ja by som si na neho cas aj nasla hoci by to bolo narocnejsie kedze ja nemam pracu od 8-16 ale moj pracovny cas je dost neurcity podla vysledkov v dany den no on mi nijako nenavrhuje aby sme spolu nieco podnikli aspon na par hodin si sli niekam sadnut alebo proste boli spolu :-/
je to tak moc ked s nim chcem byt trosku viac??? ja to nechapem kedysi sme boli spolu omnoho viacej teraz mi sice vravi ako mu velmi chybam ale nevidno to priklad aj dnes sme mali byt spolu ale on pojde radsej ku kamaratovi nez by prisiel ku mne lezie mi to na nervy lebo neviem co si mam o tom mysliet viete problem je ze to neurobil prvy krat uz viacero krat som sa ho pytala ake ma plany na vikend a taak a on mi vzdy povie ale idem ku kamaratovi a podobne
myslite ze to prehanam? viete ja nechcem byt taka frajerka co zakazuje stretavat sa s kamaratmi som rada ze je s nimi ma dobrych kamaratov (väcsinu) ale chcem aby bol aj so mnou aby som aj ja pre neho nieco znamenala viete musim sa delit o jeho srdce s jeho zaujmami kamaratmi a potom mozno zostane aj trochu lasky pre mna viete boli sme spolu naposledy minuly vikend sobotu nedelu a koniec....som z toho taka smutna a najmä tiez preto lebo sme mali v poslednej dobe dost velke problemy a vyzerali sme na rozchod no dali sme si este sancu a vyzera to s nami celkom slubne pretoze sa uz tolko nehadame ale nechcem byt dievca na vikend viete chcem tak vela ked chcem aby moj priatel so mnou chcel travit cas aby o mna trosku bojoval a ukazal mi ze o mna stale stoji a ze mu nejde len o sex???
viete citim sa dost mizerne uz tak dlho ze niekedy uz vazne nevladzem je mi stale smutno
prosiiim poradte mi preco je takyto a co mam robit alebo zmenit aby chcel byt viacej so mnou a aby som bola pre neho viac nez zaujmy a priatelia???
prosim vas poradte mi dakujem