Dobrý deň,pred 3 rokmi som mala zlomeninu kľúčnej kosti najprv mi to liečili fixáciou a potom po mesiaci ma operovali a kosť mi zadrôtovali... po čase mi to vybrali (3 mesiace), celý rok po vybratí drôtu som mala bolesti bývalo mi až tak zle, že som mala pocit odpadnutia...Vybavila som si vyšetrenie a tam mi zistili, že to vôbec nemám zrastené. Kosť mi preskakovala...bola som na druhej operácií obsekávali mi kosť lebo sa mi na nej vytvorili výrastky dali mi dlahu a po pol roku mi ju vybrali na 3 deň som pociťovala ako keby mi kosť preskakovala išla som do nemocnice a kosť bola opäť zlomená o 2 dni ma znova operovali teraz tam mám titánový drôt, tlačil mi z jednej aj z druhej stranu na kožu, tŕpla mi ruka a mala som stále bolesti hlavy, navštívila som doktora a operovali ma znovu, drôt mi tlačil na nervy. Od toho ubehol pol rok, mám bolesti a kosť mi preskakuje v septembri idem už na 5 operáciu (idú mi brať štepy z panvy a dávať do kľúčnej kosti)...čo mám robiť som mladý človek a chcela by som ešte normálne fungovať..(športovať)...neviete či je ešte nejaká možnosť aby sa mi kosť zrástla? (páni doktori mi to riadne dofušovali) :-(
Kľúčna kosť
lepsie by bolo keby is si nasla nejaku specialnejsu nemocnicu s odbornikmi, asi to bude aj nieco stat, ale asi sa oplati
strasne..
ale neboj ono to bude uz v pohode :) kup si v lekarni nejake vitaminy na kosti, ryby tuk, vitamin D a tak, v lekarni ti poradia.
a toto je prosim pekne nase zdravotnictvo!!!
je mi ta uprimne luto co si podstupila a bohvie co este musis. :(