je zivot len obycajna marnost a programove uspokojovanie biologickych potrieb?

Príspevok v téme: je zivot len obycajna marnost a programove uspokojovanie biologickych potrieb?
beskyd

zdravim:) aku napln ma vas zivot? naco a cim zijete? alebo to neriesite a len tak ste, plniac si svoje kazdodenne povinnosti ktore vas v zasade nebavia, jete kurence a pastety z tesca, vecer pozriete panelak lebo nic lepsie nepoznate, sulozite partnera hoci chcete lepsieho, setrite na drahsie veci aby sa sa citili lepsi a dolezitejsi pred susedom/znamym? co vas dokaze emocionalne obohatit alebo vyznamnejsie motivovat, co vas tesi a aky tomu prikladate vyznam?:)

beskyd

adam, ok, otazka ale nestala tak, co mam robit ja, ale co robite vy, zjednodusene povedane, teda v kontexte obsahu mojho prispevku ktorym som zalozil temu...

AdamKrt

Najdi si v zivote ciel a rob to, co Ta bavi. Nech urobis hocico, tak je to vzdy realtivne, z akeho uhla sa na to pozries.

Pre niekoho je sucha korka chleba odpad, pre niekoho to moze znamenat prezitie. A budu stavy, kedy korka, chlieb, odpad, Ty, ja, Zem a prezitie uz nebudu znamenat nic.

Cely zivot ako taky, je jednoducho velka nekonciaca zmena.

Co je v zivote najlepsie ? To s cim si sam najviac spokojny....

V jednom filme, kde sa dostalo na otazku zivota a smrti to bolo krasne povedane.

V zivote je dolezita len jedna vec. A tu si musi kazdy najst sam.

Weva

Suhlasim so Sway a Slobodnou :) je to o tom spoznavani, vnutornom raste, uceni sa.. Mna to celkom uspokojuje - vsetko: rodina, varenie a jedenie s priatelmi, pohyb (partnera na suloz nech si kazdy zvoli podla seba) :), cestovanie, praca - tesi ma ten zivotny kolobeh - ze je opat leto a vsetko zreje, slnko svieti... podla mna netreba za tym hladat velke zmysly a odpovede... treba sa tesit z kazdeho dna. Znie to otrepane ale nic ine nemas ako to.

Peto,

Náplň neviem, snažím sa nájsť si človeka ktorý ma bude mať rád, bývanie kde budem spokojný, prácu ktorá ma bude baviť. Vôbec sa mi to sai nedarí, ale pokúšam sa

AdamKrt

beskyd - Ty to bersies nejak strasne flegmaticky, bez chuti do zivota.

Musel som sa zasmiat, ked citam, ze "...sulozite partnera hoci chcete lepsieho...." :-)))

Myslim, ze Tvojmu penisu je jedno, koho sulozis, len ta hlava sa v tom nejak moc vrta :)))

sway.

Ja som teraz prisla z Fr neskutocne nabita energiou :-) Krasna krajina,vyborne jedlo a krasny chlap dokazu poriadne nabit. Zivot je o nezabudnutelnych chvilach,spoznavani,zdokonalovani,sportovani,priateloch a kazdodenne sracky treba ignorovat :-)

beskyd

vies byt konkretnejsia? co podnetne a z tvojho pohladu prinasajuce uspokojenie si sa za posledny povedzme tyzden naucila?

Slobodna

Teší ma každodenné poznávanie a učenie sa nového- pretože o tom je život. Spoznávanie a zažívanie nových podnetov.