ahojte mam taky problem vcera som mala s priatelom styk, presiel den po menzese tak preco nie, vzdy tak ideme na vec, lenze ked mi dal prst dnu strasne to pichalo, tu bolest som este dlho citila, pocas sexu nic, ziadna bolest, teraz rano ma este stale stipe ked sedim a navyse mam vytok ked som sla rano na malu potrebu...az som sa zlakla...taky svetlohnedy...co to je??? bola som malo vlhka? to asi nie kedze po tom som sa utierala a spotrebovala asi 7 servitiek...berem HAK uz asi 6 mesiacov a doteraz sa mi nic take nestalo a ani predtym, ak viete poradit budem velmi rada...ak to neprejde zajtra buduci tyzden budem musiet ist na vysetrenie...:-(
co to je???
asik ta poskrabal nechtom ale ked nebudes dostatocne vlhka tak sa to bude stavat castejsie takze predohra kludne aj sama a potom sex alebo gel
Každá HAK spôsobuje špinenie, je dosť možné že je to len to. Je to taká slabulinká krv medzi jednotlivými menštruáciami. Ak ťa nesvrbí a nemáš biely až žltý výtok nebude to mykóza. Mohol ťa aj zraniť a preto si mohla krvácať. Ale pre istotu zájdi ku doktorke.
v prvom príspevku som písala aj o možnej infekcii ... môže to byť mykoza ..
nejde o to ze ma vytok ale hlavne o to ze tam je aj palenie, takze je to priznak infekcie
špinenie, to zvykne byť ..
ak ti to neprejde, tak chod k dr .
asi infekcia. chod na vysetrenie
no bud máš ešte "zostatky" po menštruácii, alebo nejaká slabšia infekcia.. isto nič vážne..