Ahojte, bola som u gynekologicky a ta skonstatovala, ze mam zapal posvy, ale lieky mi nezabrali. Mavam bolesti pocas sexu (teda hlavne na zaciatku, potom uz ani tak nie) a tiez po nom, hlavne pri moceni.. a tiez napriek tomu, ze uzivam antikoncepciu, tak mavam strasne bolesti pocas menstruacie a predtym mi antikoncepcia pomahala na bolest. A obcas mavam bolesti v podbrusku aj napriek tomu, ze nemam menstruaciu, no vzdy rychlo pridu a potom aj rychlo odidu, ale dost ma to uz trapi. Neviete mi prosim poradit, ze ci mam zapal alebo mozno aj nieco ine? A ake lieky by na to mohli pomoct? Teraz som v zahranici, takze sa ani k doktorovi nemam ako dostat, ked by som aj sla, tak sa bojim, ze zase by nic nepomohlo. Vopred dakujem!
Asi zapal, prosim pomozte
baby, aj vam sem napisem to, co som pisala uz v inej teme, ak si neviete rady, skuste tuto stranku:
pre istotu, keby to niekto mudry vymazal:
wwwbodkaepambodkask
je to majster, ktory lieci tradicnou tibetskou medicinou, dokaze riesit neplodnost, cysty, zapaly..totiz ked ma niekto zapal v posve, ten moze byt len priznakom inych skrytych zapalov a tak dalej...tibetska medicina toto bezpecne zisti, zapadniarska nie. dalej uspesne lieci aj take veci ako su migrena, cukrovka a mnozstvo inych chorob ake vas len napadnu... takisto lymfaticke uzliny,ktore pocas menstruacie uzasne bolia. doktor mi povedal ze to je normalne. tento pan mi povedal ze to normalne nie je, odstranil ich a uz sa mi neobjavuju...
vrele odporucam, takze kto chce nech ho kontaktuje na jeho stranke, pripadne napiste mne na soleila4@gmail.com ak mate otazky.
nech sa dari
no ja som sa riadila tym, co mi prikazal, az na to, ze ten gynekolog sa zabudol zmienit o prelieceni partnera a to som sa docitala az neskor na internete.. takze neviem, ci je to dobry gynekolog, ked mi taku dolezitu vec zabudne povedat. a ani to, ze nemam mat sex by mi nepovedal kebyze sa to nedocitam v navode lieku..
evula-ved co je zle na tych komentaroch, ak sa ma liecit, tak je logicke, ze nemoze sexovat a musi sa preliecit aj jej partner, lebo si to mozu navzajom predavat... vsetky choroby ako kvasinky a ine su prenosne na partnera, cize ten gynekolog nemusel byt zly, len sa neriadila tym, co jej prikazal..
no ja mam ten problem, ze zijem v zahranici, kde navsteva gynekologa vyjde aj 100 eur takze momentalne si nemozem dovolit ist k ziadnemu gynekologovi. :( ale dakujem evula, skusim ti napisat :)
To sú teda komentáre. Mali by ste sa ísť vybúriť inde:-( Tak ak Ti môžem poradiť, tak ja som mala zápal, ktorý mi lekár preliečil antibiotikami, na druhý mesiac som ho mala zas, tak som si kúpila v lekárni čípok, ktorý pomohol len na jeden deň a potom ma to zas trápilo(svrbelo a začala som s alternatívnou liečbou, zdravo sa stravujem a o týždeň na to, som už aj zabudla na môj problém. Odporúčam Ti pozrieť si stranu -odkaz odstránený-
a ak myslíš tak to skús.
Viacerí mi sem písali, že si robím reklamu a pod, ale je to poriadna hlúposť, pretože ja sa iba snažím pomôcť ľuďom, ktorý majú nejaký zdravotný problém. Ani netvrdím že to čo ponúkam lieči, ale je to na prírodnej báze a mne to pomohlo. Tak keby si mala záujem tak mi daj vedieť.:-D
mozno ti ten zapal nepresiel ale mozno mas fakt aj nieco ine.najlepsie asi urobis ked navstivis gynekologa.tvoj gynekolog ti preddsa neda to iste ako predtym a nieco predsa zabrat musi.tak nezufaj