Ahojte, bola som u gynekologicky a ta skonstatovala, ze mam zapal posvy, ale lieky mi nezabrali. Mavam bolesti pocas sexu (teda hlavne na zaciatku, potom uz ani tak nie) a tiez po nom, hlavne pri moceni.. a tiez napriek tomu, ze uzivam antikoncepciu, tak mavam strasne bolesti pocas menstruacie a predtym mi antikoncepcia pomahala na bolest. A obcas mavam bolesti v podbrusku aj napriek tomu, ze nemam menstruaciu, no vzdy rychlo pridu a potom aj rychlo odidu, ale dost ma to uz trapi. Neviete mi prosim poradit, ze ci mam zapal alebo mozno aj nieco ine? A ake lieky by na to mohli pomoct? Teraz som v zahranici, takze sa ani k doktorovi nemam ako dostat, ked by som aj sla, tak sa bojim, ze zase by nic nepomohlo. Vopred dakujem!
Asi zapal, prosim pomozte
momozeme bez doktorovy staci?
hlavne si pocas liecby nemala mat vobec sex
bez lekara si nepomozes. Na kazdu chorobu su ine lieky a pokial ti gynekolog neurobi kultivaciu, tak ti ani nebude moct dat liecbu. tazko zistit, ci mas kvasinky, bakterie, chlamydie, ureaplazmy.... atd. Ale antikoncepcia zapaly podporuje. A tvoje bolesti mozu signalizovat aj endometriozu. Ak si v zahranici, tak tolko pre svoje zdravie obetuj a navstiv lekara.