Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Minerva - zodpovedá kvalita cene??

Príspevok v téme: Minerva - zodpovedá kvalita cene??
kvietocek20

Ahojte.. lekárka mi predpísala Minervu.. s HAK este len zacinam a zacnem ju brat o 2tyzdne. vsimla som si vsak, ze je dost lacna oproti ostatnym (kamosky beru taku za 10eur a ta stoji okolo 7), tak ci kvalita zodpoveda cene, alebo to zavisi aj od vyrobcu?? a chcem sa spytat tiez, ci sa vam zmenila vaha po uzivani, ci vam narastli prsia a tak...dakujem za odpoved :))

kvietocek20

problem je len to, ze cez prazdniny mam tu lekarku dost daleko, nakolko len cez semester ju mam v meste... co vsak hovoris na tabletky belara?? berie ju moja znama, vobec od nej nepribrala a uziva ju uz dva roky

jankaaaaaaaaa

ved chod v pondelok ku lekarke, vrat jej recpet a povedz ze chces nieco slabsie, lebo nemas ziadne problemy ani s pletou ani s ochlpenim ani s vlasmi. a ze chces nieco nove moderne a setrenejsie, napriklad yadine

kvietocek20

no ja uz skutocne neviem co s tym mam robit.. jak s tym mam pohnut.. po dlhej dobe som si konecne vybavila nejake lieky aj to sa nakoniec dozviem ze take, ktore su najsilnejsie zo vsetkych.. :/

jankaaaaaaaaa

nie, ochrana ako antikoncepcia je normalna ako u kazdej hak, lenze minerva je uz dost stara hak a ma najvyssi obsah hormonov zo vsetkych hak, a velmi zatazuje cele telo a pecen, preto sa ani nesmie uzivat viac ako rok. dnes uz je vela inych hak na trhu ktore su ovela setrnejsie a modernejsie, ktore mozes uzivat dlhodobo.

kvietocek20

:-o tak potom ako nechapem preco takej mladej studentke, ktora nema problemy s pletou bez problemov predpisala taky HAK.. a ked si predstavim ze zase vselijake vybavovacky ohladom toho.. ach jaj.. a preco nieco slabsie?? ono ma to potom neochrani ako antikoncepcia?? kedze to ma silne ucinky na plet a vlasy??

lulu22

mne tiež lekár povedal, že sa nemá užívať viac ako rok(ja som ju brala len 3/4roka), ale čo mi hovorila kolegyňa, ona ju berie už asi 4roky!!!