preco na mna nejdu komare?

Príspevok v téme: preco na mna nejdu komare?
arikol

vzdy som bola obetou komarov, ked bol jeden komar v dome, tak urcite isiel len mna. vcera sme sedeli vonku cela partia a vsetci celi dostipani a ja nic. ani jeden komar sa na mna neulakomil. poviete si, bud rada, co vlastne chces. ale ja mam z toho zly pocit. preco ohrdaju zrazu mojou krvou? nie som chora? necitia to komare???

ped

Si tým, čo na teba sadá! Komár - dobrák, ovad - hovädo, osa - čučár, ale keď na človeka sadajú muchy, tak to vôbec neviem.

ped

Komáre by mali používať pri "stolovaní" príbor a nie jedia ako takí kanibali a barbari. Holými rukami sa jesť nemá!!!

ped

Ale čo si tak myslia komáre, keď prídeme popoludní k vode? Mňam, mňam, prišiel obed:-) Potom pošlú jedného z nich na zvedy, keď to ten prežije, tak nabehnú aj ďalší. Taká jedná pláž to sú pre nich hotové švédske stoly.

Bnb

To, ze na vas nejdu komare nemusi znamenat, ze nieco nie je v poriadku. Jednoducho im kvoli niecomu nevoniate, ci uz to je spominana strava, mozno jete vela korenisteho alebp paliveho jedla, mate ine hormony, vela veci vplyva na vonu tela.

ped

Aj ja poznám ten hnusný pocit, keď prídem domov od vody a na nohách, žiaľ, ani jeden štípanec od komárov. Každý doštípaný od komárov, každý sa škriabe ako o život a ja nič? Výsledky krvi úplne v poriadku, dokonca ešte aj pečeňové testy ok, čo už vôbec nechápem:-(
Že by sme mali nejakú inú krf?

memememe

Toto som si aj ja všimla na sebe...do minulého roka som bola najvačšia obeť komárov, najviac doštípaná...tento rok ani jeden štípanec a to všetci v okolí sú doštípaní...tiež neviem či mi niečo nie je.

ta3

Bibi, asi to s tymi fajciarmi pravda tiez nebude, lebo moja dcera fajci a doslova ju zeru
Arikol, neber to tak vazne, asi komare sa tentokrat iba zle vyspali :-)) alebo mali depresiu