prosim poradte..mam taky problem, ze ked vstanem tak som stale unaveny
unava
chlapce, daj si vysetrit stitnu zlazu. dnes dost casty problem je znizena funkcia. vtedy sa clovek citi unaveny a malatny, ma menej energie ako je v jeho veku prirodzene. treba to riesit, lebo nasledky su dost vazne.
chce to pravidelny rezim. V presnu hodinu chodit spat a zobudzat sa tiez v nejaky urceny cas. Mne to pomaha. Chodim spavat o polnoci a vstavam o pol siestej a citim sa fayn. Kedze som unavena, zaspim okamzite, takze odpada aj problem s nespavostou a zaspavanim.
hmmm, ja som bol tiež dakedy unaveny, aj ked som spal celu noc, nakoniec mi prisli na to, ze mám nedostatok železa, nasadili tabletky a bol som fit :D
ja som napr. unavena uz 12 rokov vkuse, neviem ani ci som mala taky den, ze som sa zobudila svieza a vydrzala tak cely den, je pravda, ze najmenej unavena som od 20-1.00 cize noc, asi som nocny vtak, alebo co
teda lekara
jj, joni ti to dobre napisal/a, ešte doplnim, že vyskušaj si ľahnuť pred polnocou, najlepšie už okolo tej 10tej a vyspať sa tych 8-9 hodin, ak nepomože a trva to už dlho, tak navštiv doktora
ak nie si nejak chorý tak si lenivý ..:D ako ja :D ešte len vstanem a zas sa mi chce spať :D čím viac človek spí tym viac sa mu chce
:D