Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prosim pomoc...

45796441

Nikuska boze, ved mas len 15 a plces ze nams prsia akoby si uz mala 25. Kamoske zacali rast v 16 a teraz ma stvorky.

elle

Betka tvoje prsia sa nezväčšili len si pribrala v hrudníku. velkost prs sa označuje A, B, C,... a obvod hrudníka- 75, 80, 85...Smola

andihowsen

s tym si starosti nerob, je sice pravda ze to nie je u kazdej, napr. ta moja ma tiez 15 a ma uz dost dobre... ale prsia rastu do 25 roku zivota, takze sa neboj. Pockaj si tak 2-3 roky, jedna spoluziacka zo zakladky bola tiez v 15 plocha ako lata, a ked som ju po dvoch rokoch uvidel, tak som ju kvoli prerastenemu hrudniku skoro nespoznal :)

bianka000

moja zlata bud si ista ze v tvojom veku je este predcasne hovorit o malych prsiach...este si mlada a len sa vyvijas!!!pockaj tak 3 roky a uvidis....

vodnarka

nikuska v 15tich je este skoro rozmyslat o tom ako zvacsit prsia ved este sa tvoje telo len vyvija a je mozne ze do roka ti tak narastu ze sa budes cudovat:)

betka20

to s tym pivom je pravda neverila som ale na vlastnej kozi odskusane.Mala som prsia super 75/A teraz ich mam 80/A a lutujem to ze som pila to pivo:-(((

jarikt

...k tomuto Ti ale ani nič iné napísať nemôžem. Mala bysi sa tešiť, že sú aké sú a že si zdravá. Zvlášť v Tvojom veku! Do 18-20 Ti ešte môžu poriadne narásť, skúsenosti z okolia a aj teoretické:) Mne osobne sa páčia malé prsia, ale asi Ťa týmto nepresvedčím.

gandlalf

No počul som že existuje niekoľko spôsobov ako zväčšiť prsia. V lekárni sa predáva prípravok Decolen, ale že vraj pomáha aj pitie piva. Som muž takže to asi ťažko otestujem. Tak to skús.