ake su to city?

sona79

Čaute,naozaj som to vedela už na druhý deň.Mala som taký zvláštny pocit,že sa niečo v mojom tele zmenilo.S mužom sme vždy používali kondómy a to bolo naše prvé milovanie na ostro,pretože sme sa rozhodli mať bábo.A to brucho: ja som vždy spávala na bruchu,a vtedy keď som si lahla na brucho,musela som sa pretočiť na bok, lebo mi zavadzalo,aj keď som ešte bruško nemala.Začalo mi rásť až keď som bola v 20. týždni.

linnna

Ako ti mohlo zavadzat brucho po dvoch tyzdnoch, ja som v tretom mesiaci a brucho ani nemam... to prosim vysvetli to som este nepocula a ani to ze si vedela uz na druhy den ze si tehotna

sona79

Ahoj Woman.Malo by to byť tvoje prvé tehotenstvo?Ja som to pri prvom vedela už na druhý deň,že sa nám niečo podarilo.Po dvoch týždňoch som začala chodiť každú chvílu na WC,nemohla som spávať na bruchu,lebo mi "zavadzalo" a muž si všimol,že sa mi zvláštne lesknú oči.Okrem toho mi dosť narástli prsia a mala som strašnú chuť na mlieko.

sona79

Ahoj Woman.Malo by to byť tvoje prvé tehotenstvo?Ja som to pri prvom vedela už na druhý deň,že sa nám niečo podarilo.Po dvoch týždňoch som začala chodiť každú chvílu na WC,nemohla som spávať na bruchu,lebo mi "zavadzalo" a muž si všimol,že sa mi zvláštne lesknú oči.Okrem toho mi dosť narástli prsia a mala som strašnú chuť na mlieko.