Baby, mam taky problem, na lavom lici sa mi urobila taka akoby podkozna vyrazka, nejde ani vytlacit, je trosku bolava na dotyk, taky maly hrbolcek velky ako mozno spendlikova hlavicka, pokozka na tom mieste je zacervenana.. Prosim poradte mi ako sa mam toho zbavit? :( Natieram si to miesto zinkovou mastou ale nejako mi to nepomaha, som zufala mam to uz asi druhy alebo treti den a neviem s tym nic urobit, poradte mi.
Vyrazka?
daj si tam taku tenku vrstvu medu a nechaj si to tam aj cely den ked si doma
Janka to myslis vazne ze med? O tom som este nepocula, a to ako si len nanesiem med a pockam alebo ako?
mne to robili zadarmo a ono to nelieci vyrazky en zmrazuje tu mazovu zazu by neprodukovalamaz a hnis aaby sa nesirilzapal. ale nic nevylieci, mozes si nato vyskusat davat ad. ale ono to vobec nepomoze.
med pomoze urcite
Tak bude najlepsie ked to nechas tak, ono to za par dni prejde aj samo. V podstate jedine co ma napada, co urychluje hojenie vyrazok je dusik, aplikaciu prevadza kozny lekar, ale tak nie je to zadarmo.
davaj si na to med
Carie ja pletove mlieko doma ani nemam lebo ho nepouzivam, nemas nejaku inu radu? Nechcem to vytlacit ani nijak do toho rypat, chcem sa toho zbavit, cim skor tym lepsie.. :(
Davaj si na to hrubsiu vrstvu pletoveho mlieka, mam s tym dobre skusenosti, potom ten hnis vyjde vyssie a budes si to moct vytlacit.