grckanie a pupaciky

stastnablcha

deti grckaju. to je normalne. otazka je kolko a ako casto. aj moje si tym presli, niektore viac, niektore menej. zacali sme ich polohovat aby mali hore hlavicku, nechali odgrgať a pri poslednej sme asi mali stastie na mliecko lebo pri amilku mi zvracka strasne malo

gastanko2016

keď sa malému urobia nejaké vyrážtičky alebo potničky, tak to najprv vždy natriem bepanthenom care. Zatiaľ to vždy pomohlo. Bepanthen pokožku hydratuje a ukľudní.

Maros75

Treba sa poradit,ci skor skusit zmenu znacky mlieka. Tie vyrazky mozu byt alergicka reakcia,potnicky......Je vna trhu dost masti,ktore su hojive. S tym liehom mi to pride velmi necitlive na detsku pokozku.
Porad sa s detskou lekarkou,alebo s nejakou dobrou znamou co ma deturence.

blondula

aj moj asi do 9 mesiacov casto grckaval,teda vygrckaval.byval prepapany a davala som mu neskor papavat aspon v 3 hodinovych intervaloch .neprejedavala som ho a uz negrckava.tiez to maval,ked som prechadzala na novu stravu.pupaciky na tvaricke som cistila liehom.

ducci

aj moja mala (5 mesiacov) sa po napapkani vygrcka - mame aj diagnostikovany reflux, ale sak to ma vela babetok... no a tie vyrazocky - my sme mali take male cervene vyrazocky, a velmi pomohlo to casto umyvat prevarenou vodou a natreli sme to mastickou bepanthen :)