ma niekto porblem s orgazmom ako ja? pred tym som s orgazmom nemala absolutny problem. stale som bola vlhka kedykolvek pocas dna, spravila som sa zakazdym a bol to zakazdym mokry orgazmus.. teraz mam partnera s ktorym som uz 2 roky ale mam problem dostat sa az k vyvrcholeniu. malokedy mam mokry orgazmus a nedokazem si to vysvetlit, neviem ci je chyba vo mne alebo on to 'zle robi'.. :( osm z toho naozaj nestastna.. a nutka ma to na VETRY a kedze si nechcem 'ulavit' tak sa dostatocne neuvolnim a k orgazmu nedojde
Problem s orgazmom
Zunanah, ved ak mate pekny vztah a rozpravate sa o vsetkom, tak mu povedz o tom pocite z vetrov, ide predsa u ludsku vec, ludia predsa vetry mavaju, viem, nie je to v pritomnosti partnera nic prijemne, ale stava sa to aj v pritomnosti inych ludi, co je urcite trapnejsie, uz sa to stalo aj mne, ale nahlas som sa ospravedlnila a prezili sme to vsetci, takze ak toto ma byt problem, ze sa blokujes preto, aby si nepopustila vetry, ktore sa tlacia, rozhodne to treba odburat a to iba tak, ze sa o tom pozhovarate, nie je nic nezvycajne, ze pri orgazme, ked je clovek totalne uvolneny, moze dojst aj k uvolneniu vetrov, no ale, co je lepsie, zadrziavat vetry a tym branit orgazmu, abstinencia orgazmov naburava spokojnost a nakoniec moze narusit aj cely vztah, alebo zazit hlboky orgazmus s pripadnym zvukovym doprovodom?, ja si myslim, ze rozhodne to druhe a nakoniec, to mozes mat iba taky pocit, vobec nemusi ku tomu dojst, takze ja na Tvojom mieste by som sa partnerovi s tym zdoverila a keby teda aj ku tomu doslo, bol by na to pripraveny a ak Ta miluje, nebude mu to prekazat vobec, ak je vztah pevny, nemal by byt problem hovorit o comkolvek
jasne, my s partnerom mame pekny vztah rozpravame sa o vsetkom.. ide o to ze od uplneho zaciatku ako som s nim zacala spavat mam tento problem.. mozno som sa toho naozaj zlakla ze som bola prvykrat v zivote sucha... a ze som nedosiahla mokry orgazmus ako som zvykla... ale parkrat som ho mala .. a potom zas dlho dlho nic.. :/ neviem..
a co sa tyka tych vetrovv.. je to pre mna nepredstavitelne trapne, pretoze ja inak nemam problemy ziadne s tymto ale akonahle sa so mnou 'hra' rukou.. jednoducho .. neviem to vysvetlit ci mi tam tlaci na nejkay iny spstac ale niecoho ineho a nie bodu G naozaj nerozumiem... :((
Skus uzivat cerstvy zazvor ten tie vetry by mal dostatocne znizit a potom sa uvolni a najdy si takeho co ho ma hrubeho a dlheho
kedze predtym si s tym problem nemala, su iba dve moznosti, bud ide o psychicky problem, ale ten byva spravidla iba na zaciatku vztahu, po dvoch rokoch by tam uz nemal byt problem, podla mna skor to bude v tom, ze tento partner ho ma mensi, kratsi aleboo aj tensi a nedosiahne az na Tvoj G bod
mozno to nie je telesny problem.mozno je v tom psychika.skus sa s partnerom porozpravat,mozno to pomoze
Neberies nejaku antikoncepciu? Na niektore zeny to tak vplyva. Ak hej, skus zmenit.