Pluzgiere na chodidle - nie otlak

Príspevok v téme: Pluzgiere na chodidle - nie otlak
S42

Ahojte, poslednu dobu sa mi objavuju na jednej nohe v oblasti ako je klenute chodidlo male pluzieriky velke asi 3mm. Nie je to v oblasti, kde dochadza k treniu s obuvou a cize sa nejedna o otlak. Predpokladam ze to moze byt spojene s nadmernym potenim nohy? Pluzgiere som prepichol, oblast strasne svrbela, na tych miestach vznikli male chrasticky a pluzgieriky sa objavili znova. Neviete o co sa moze jednat? Dakujem.

Fefa

Dobrý deň.
Chcela by som sa poradiť ohľadom vyhadzanej (podotýkam jednej Nohy), na začiatku som tam mala iba vyrážky ako keby od komárov a som si to škrabala a zostalo my po celej nohy ako keby som si zahasovala cigarety o nohu. Prosím vás poraďte mi čo s tým mám robiť alebo čo na to pomáha, ĎAKUJEM

neviem123456

mám veľký pluzgier na chodidle strašne ma boli nemožem ani chodiť neviem čo mám stým robiť mám si to prepichnut ?

Marek_123

Od jedneho znameho mam radu ohladom vracajucich sa pluzgierov. Mal popaleniny a nepomahalo nic, az mu niekto poradil, aby si pluzgiere prepichol ihlou a nitou, pricom nit si tam mal nechat, aby odvadzala tekutinu z pluzgiera. A to mu podla jeho slov velmi pomohlo a pluzgiere sa vyliecili.

Baran

Presne tento problem mam aj ja.Maval som to pravidelne cez leto,potom som mal tak pol roka pokoj a teraz zasa.Natieral som ties Canestenom.A myslim si ze to je z niektorich ponoziek v ktorich sa mi spoti noha... ???

zlatka123

ani sa mi verit nechce. Mam presne to iste na pravom chodile. Ale uplne presne. Male vodnate plzgieriky ktore sa zmenia na chrastu a potom sa opat spravia nove. natieram Canestenom tiez som nadobudla pocit ze (vzhladom na svrbenie) moze ist o nejake plesnove ochorenie... Ale neviem. Vracia sa mi to .... Poradil si si nejak?