Ahojte, poslednu dobu sa mi objavuju na jednej nohe v oblasti ako je klenute chodidlo male pluzieriky velke asi 3mm. Nie je to v oblasti, kde dochadza k treniu s obuvou a cize sa nejedna o otlak. Predpokladam ze to moze byt spojene s nadmernym potenim nohy? Pluzgiere som prepichol, oblast strasne svrbela, na tych miestach vznikli male chrasticky a pluzgieriky sa objavili znova. Neviete o co sa moze jednat? Dakujem.
Pluzgiere na chodidle - nie otlak
Fefa pomohla by fotka ak vieš pridať
Dobrý deň.
Chcela by som sa poradiť ohľadom vyhadzanej (podotýkam jednej Nohy), na začiatku som tam mala iba vyrážky ako keby od komárov a som si to škrabala a zostalo my po celej nohy ako keby som si zahasovala cigarety o nohu. Prosím vás poraďte mi čo s tým mám robiť alebo čo na to pomáha, ĎAKUJEM
mám veľký pluzgier na chodidle strašne ma boli nemožem ani chodiť neviem čo mám stým robiť mám si to prepichnut ?
pliesen - pouzit z lekarne mudru hubu ktora sa nou zivi vyzerie ju a skape
www.mudrahuba.sk
Od jedneho znameho mam radu ohladom vracajucich sa pluzgierov. Mal popaleniny a nepomahalo nic, az mu niekto poradil, aby si pluzgiere prepichol ihlou a nitou, pricom nit si tam mal nechat, aby odvadzala tekutinu z pluzgiera. A to mu podla jeho slov velmi pomohlo a pluzgiere sa vyliecili.
Presne tento problem mam aj ja.Maval som to pravidelne cez leto,potom som mal tak pol roka pokoj a teraz zasa.Natieral som ties Canestenom.A myslim si ze to je z niektorich ponoziek v ktorich sa mi spoti noha... ???
ani sa mi verit nechce. Mam presne to iste na pravom chodile. Ale uplne presne. Male vodnate plzgieriky ktore sa zmenia na chrastu a potom sa opat spravia nove. natieram Canestenom tiez som nadobudla pocit ze (vzhladom na svrbenie) moze ist o nejake plesnove ochorenie... Ale neviem. Vracia sa mi to .... Poradil si si nejak?
dobre dobre :) som rada ze som mohla pomoct ;)