Rychlo sa urobim

sulina

pre evinnu: "este som sa nemilovala hodinu v kuse asi by ma porazilo" ver tomu ze zalezi aj od partneara mal som babu predtym kde som sa rychlo spravil kde ma to nebavilo a sex ked trval 20 minut tak uz sa mi to zdalo aj dlhe ona bola trosku frigidnejsia mala probelm saspravit bola taka nijaka ziadne emocie iba lezala ako doska. teraz mam hotovu dracicu vasnivu afroditu milujeme sa a to vzdy ubehne hodina a ani si to neuvedomim.. to je proste krasa vasen nasei lsom proste protipol ..

sulina

no ja si myslim ze to je kombinacia viac faktorov spanok frekvencia psychyka stres strava atd ja mam niekedy v pohdoe ze hodinu uz som sa raz miloval aj 3 hodiny v kuse pravdaze nie stale busil ale tak spomalil atd aby som sa nespravil ked uz bolo na kraji a niekedy ma mtaky den ze 5 minut a uz sa chcem spravit pravdaze ked clovek ubrzdi je to ine ale tak niekedy kym pride to spravenie tak to je aj 20 minut .. je to rozne podla mna uplne normalne nauc s to ovladat uplne. Mozn osa prilis tesis alebo sustredis na orgazmus az si ho privolas .. napr rukou sa dokazem spravit do minuty ale sex dokazem mat aj hodiny a nespravim sa resp udrzim sa. je to v hlave no a je to asi aj praxou ja sa milujem aktivne uz asi 9 rokov takze ten pocet moze byt aj niekolko tisic a v poslednej dobe som zazanamenal zvysenu chut do sexu teraz mam chut aj 3-5x denne stale niekedy uz mam pocit ze si budem musiet zaobstarat tretiu milenku. A styk sa mi predlzuje. aj ejakulatu mam viac ale bude to tym ze som viac v pohode mam viac volneho casu uz iesom manazer ale iba obyc zivnostnik tak ta pohoda ma svoje plus. Ja si potom nevymyslam dokazem mat sex aj 8x denne no probelm. Ja som strasne nadrzany stale :D resp chut mam kedykolvek.. uz sa mi dost casto podarilo priatelku zodrat tak ze uz nemohla uz nemala stavu :))))

lienocka2

Ak sa ti to stalo len 2 krát tak sa nestresuj, pokiaľ si doteraz nemal žiadne problémy. Raz za čas sa to stane každému, nemôžeš byť vždy úžasný :)

evinna2

"a milovali sa celé hodiny..."
veď to je len vo filomch, alebo v lovestorkach...
Ešte som sa nemilovala v kuse hodinu...asi by ma porazilo...