Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Už ma neľúbi

Príspevok v téme: Už ma neľúbi
Lili066

Proste boli sme spolu tak šťastný , lenže on mi len tak oznámil , že to nieje také ako predtým a už ma vraj asi neľúbi .. Rozisli sme sa .. Chodili sme spolu ROK .. Ja neviem nič iné -len plakať! :( :( preco ?? preco to tak bolí ?? ... Ja nevládzem žiť , nemám chuť žiť ... Ja ho ešte Lúbim .. Myslím aj na samovraždu , hoci to neurobím , ja uz fakt neviem co mam robiť . zrutil sa mi svet :/ ... mám 17

Deria

Ach, Dorotessa, to mi je luto. Ak majitel nevie, kde jeho zvieratko je a ako sa ma, je to hrozne.
Jedna moja kamoska preziva to, co ty, tiez jej zmizol kocurik a uz je tomu vyse mesiaca a nic.
Ale jednej znamej sa kocurik po velmi dlhej dobe (6-7 tyzdnov) vratil.
Drzim palce, aby si aj ty toho svojho dockala!

Carie

Ja viem, chlapi toto radi hovoria, pritom to casto ani nemyslia vazne, musis to tak brat. Kazdy rozchod boli. Ja som bola tiez v soku, ked som zistila, ze priatel s ktorym som vtedy chodila a ktory mi ako prvy a jediny hovoril, ze chce so mnou prezit cely zivot a zostarnut sa poza moj chrbat stretaval s inou (a jej asi hovoril to iste). To su proste chlapi. Klamari.

dorotessa

mne pred mesiacom odisiel kocur a este sa nevratil.uz sa ani nevrati.boli to viac ako ked ma opustil z nicoho nic muz po 16rokoch.vtedy som bola nahnevana, teraz som znicena.

Lili066

to sa nedalo nenaviazať ... :( proste strašne mi chýba ,vzdy mi vravel ze ma bude milovať do konca života :/ .. Pre mna je to strasnéé ..nedokazem pochopiť ze ma uz nelubi

Carie

Nemala by si sa tak velmi putat na nejakeho chlapa. (Nestoji za to ziaden.) Viem, ze je to tazke, ale nabuduce ked budes niekoho mat, skus sa aspon neputat tak velmi, aby si po pripadnom rozchode musela mysliet na samovrazdu. Zivot je krasny (a hlavne bez chlapov). Tvoj byvaly je este nezrely, jasne, ze ziaden vztah nebude po nejakom case rovnaky, ako na zaciatku, nikdy nikde to tak nebude. Moze byt krasny aj dlhe roky, u niektorych aj do konca zivota, ale NIKDY nebude rovnaky ako na zaciatku. A kto to nechape, bude stale menit partnerov, kazdy rok.

Genesis

to ze je laska casovo omedzena a preco sa tolko ludi kvoli nej trapi to tak vymyslela nasa uzasna priroda :) ... nastastie my jej to oplacame jej nicenim :)

rad by som ti napisal nieco pozitivne ale ako prispevok pred tiez suhlasim s tym ze je velmi pravdepodobne ze si dany sucastny stav este v zivote prezijes velakrat.

Svet totiz nie je rozpravka a teda stastne az naveky v nom neexistuje

lulu22

lili, neblázni! viem, čo prežívaš, tiež som zažila to, že mi len tak oznámil, že ma prestal ľúbiť. ALE ono to naozaj časom prejde! a ty si ešte mladá.. vyznie to hnusne, ale pravda je, že tých sklamaní ešte zažiješ...
takže hlavu hore, usmej sa a ten úsmev očarí určite niekoho :)