uzitie escapelle do hodiny

jaankaaaaaaa

nechapem preco pouzivate kondomy . su uplne nespolahlive a k uniku spermii moze dojst aj ked kondom nepraske. a to nehovorim o tom ze clovek nikdy nevie kedy moze prasknut

m266

však to je jasné, že je to svinstvo a riadne rozhádže ženský organizmus. ale niekedy je to potrebné. pokial to nie je pravidelne, čo by ani nemalo byť, nie je iná možnosť ..

elly

ja som ju brala asi dva dni po kramoch lebo hned ako mi skoncili kramy sme skocili s priatelom na vec a 3 mesiace som nedostala kramy!!!! tehotna som nebola, to som vedela a nepotrebovala som ani baby test, bola som na gynde a nakoniec mi musela pichnut vyvolavacku...je to svinstvo...ale musela som to vziat lebo nam praskol vtedy kondom....:-(

breeze90

Dievcata dakujem za odpoved..No Katka urcite to bol pre teba sok, ale verim, ze teraz si ta najstastnejsia mamina..Tak som zvedava, ako dopadnem ja..dufam, ze to zaberie..

lienocka2

Tá tabletka nie je 100percentná. Niekde sa uvádza, že funguje približne na 80percent. Ale čím skôr si ju dáš, tým lepšie. Myslím, že sa báť nemusíš, ale určite si sprav test. Katka je asi jedna z tých pár, ktoré mali tú smolu... no možno teraz už šťastie :))