Zdrawim,tak... potrebujem pomoct, :( asi pred rokom som spoznala jedneho chalana .. bol super, parkrat sme sa stretli, on ma 26 a ja 17 , co podla mna vek hraje ulohu vo vztahu, kedze... asi po mesiaci, alebo tak, co sme sa zpoznali, sme mali spolu sex, vsetko bolo super, no ale aj tak sme spolu nechodili, :( aj ked som veelmi cela, a tak to islo, ked som mala volny byt, prisiel, a hotovo, a travili sme spolu cas, a citila, som ze ma ma velmi rad... :( aj ja jeho... pootom na jesen 2006 isiel do nemocnice.. zapal mozgovych blan, pootm v decembri sme zacali uz spolu chodit, a asi pred tromi tyzdnami mi powedal: ze on uz nevladze takto dalej, on sa nece hadat, a ze si ce najst ovela vznejsi vztah, ze sa ce zenit, a mat uz deti, :( zarazilo ma to, lebo ten rok, co som s nim bola, vzdy hovoril, ze on sa zenit nebude, a ze... nece mat deti, a take... a teraz toto?? :( co si mam o tom mysliet?? hm? je pravda, ze povahovo sa k sebe nehodime, ale obaja sme sa snazili, nejako... dat do toho vsetko, aby to klapalo, ale neslo, a vraj aj kvoly tomi mi dal kopacky, ze som necela ist gyndu, aby som zacala brat tabletky, som z toho zarazena, a ja teraz neviem co mam robit, nevsimat si ho? ignorovat, alebo dat sa s nim zase do kopi?? :( hm, dakujem,
:o(
cicus, asi chlapec po tych zdravonych problemoch trochen prehodnotil, co vlastne chce. A co nechce. A aj ked to bude pre teba bolave, nechaj ho tak. Trosku sa vymakaj, dievca, ved uz len citaat ta je dost - ceem, necem...Jednoducho dozrejes a uvidis. Dozriet zjavne musis. ahoj.
Je blbé zistiť,že si pre niekoho bola iba "matrac".Nemyslím to nijako zle,neber to osobne,ale stáva sa to často mnohým ženám.Kruté je,že si ešte mladá na to,aby si z Teba niekto takto nepekne robil "posteľ"
dakujem, vam za odpowede, ale ja si tiez myslim, ze by bolo dobre ten vztah nechat tak ako to je, nic a hotovo, lebo to nema buducnost... ale jemu daco vysvetlit, on mi dal kopacky, a uz vcera prisiel ku mne, a nepovedal ani slova o tomto... o nasom vztahu, podla mna som mu bola dobra iba na jedno... :( na sex...
mne sa to cele nezda, takyto dovod ti davat. Vies, mozno mu prides velmi mlada a nechce s tebou pokracovat, lebo to neciti tak ako by mal. A davat sa s nim dokopy podla mna nema zmysel, zbytocne sa natahuje trapenie.
Pravdepodobne ho zmenila choroba,možno sa zľakol,keď si uvedomil,ako sa môže človek zrazu ocitnúť blízko smrti a nenechá za sebou žiadne potomstvo a ani nič,pri čom by si na neho mohli ľudia spomenúť.Je to už zrelý chlap,ktorý si chce založiť rodinu.Neber ma zle,ale si pre neho zjavne mladá a mala by si si hľadať priateľa veku primeranejšieho.a ďalšia vec je,že je úplne,ale úplne hlúpe udržiavať vzťah,v ktorom si dvaja ľudia nemajú čo povedať,keďže ste tak povahovo rozdielni,myslím si,že ďalej by to bolo už len zbytočné trápenie.