Asi pred troma týždňami ma dosť intenzívne začala svrbieť ľavá bradavka. Nepostrehla som nič nezvyčajné, len ma každú chvíľu nenormálne svrbí... Ešte som nič také nepočula, neviete mi niečo poradiť baby?
Svrbiaca bradavka
Dievčatá ako ste dopadli? Z čoho vás svrbela bradavka? mam rovnaky prolbém,, dakujem
pokiaľ sa jedná len o suchú pokožku, tak mne na to pomáha bepanthen extra. Stačí poriadne premasťovať, aby sa pokožka hydratovala.
Ja si myslím, že na takýto porblém by kľudne stačil nejaký krém proti dráždeniu pokozky teda na podrazdenu pokoznku, napríklad sudocrem alebo zinková masť, skus pozrieť na -odkaz odstránený-
maju tam velky vyber staci ked si zadas ze na aky problem hned ti o najde :)
svrbenie môže byť spôsobené cez pečeň.Ukľudniť ju a svrbenie zmizne
Aj Janko z okolia Vranova trpel rovnako, pokým nespoznal čaro žiletky.
skuste kokosovy alebo ricinovy olej- ten najlepsie regeneruje pokožku...
Na gynekológii. Keby potreboval gynekológ vyjadrenie dermatológa, tak ťa za ním pošle. A nepoužívaj aviváž na spodnú bielizeň.
Gretka,neviem,ale navštív kožného lekára,uvidíš čo Ti povie,ale ak zbadáš niečo čo na bradavke nemá byť,alebo si to tam nikdy nemala,tak choď radšej za gynekol.to bude istejšie.Daj vedieť.
mozno je to nejaka kozna alergia alebo podrazdenie.mozno pomoze nejaky kozny krem