mám nejaky problem ale neviem ako ho riesit

Príspevok v téme: mám nejaky problem ale neviem ako ho riesit
redka

AHojte,

mam asi nejaky problem, ktory suvisi z minulosti, som si ho vedoma ale neviem ako ho riesit. Proste som nedoverciva, vela chlapov ma uz oklamalo,podviedlo a teraz mam konecne vztah, normalny vztah, ktory klape, zijeme spolu je nam super, aj ked viem, ze ma moj frajer nepodvadza, lebo predsa len to zena vyciti, vzdy ked mi oznami, ze ide niekam iba s chalanmi chyti ma depka, nezakazem mu, ale ja mam z toho normalne strach ze ma podvedie atd, a ked sa domov vrati a rano spolu rozpravame aj ked nechcem dat najavo svoju nervoitu ono to nejako zo mna vyjde a hadam sa s nim ...on mi napr nepovie kde boli,co robili, nic tvari sa tak tajuplne, ze ja si domyslam ten najhorsi scenar, prosim poradte mi ako to zmenit???

Excita

Ked spolu zijete, nema ti zatajovat, kde bol.
Keby ste spolu iba chodili, trebars sa stretavali 2-3krat do tyzdna, nebol by povinny ti hovorit kam ide alebo kde bol vtedy a vtedy... ale takto jednoznacne nema co zatajovat.
Ked sa mu to zda byt vymysel, alebo bludy, chod aj ty s babami niekam, nedvihni telefon a ptom nepovedz, kde si bola. Uvidime, ci sa mu to bude zdat ako "blud".

wowo1

no skus ist s nim niekedy,,ak je spravny chlap tak ta zoberie zo sebou,,,,,,,,,,,,,,,ak nie ,tak as iaz tak fajn nebude

redka

No ja som mu to uz niekolkokrat povedala, aj to co potrebujem ale on to nemeni, povie mi, ze sa mam vykaslat na moje vymysly a, ze nemam riesit bludy, ze ho nemam otravovat vymyslami a pod...takze neide to riesit...

elsa5.5

redka normálne mu to povedz a to kam ide je snad samozrejmá vec že Ti povie kde bol tam už potom vznikajú hádky otvorene sa s ním porozprávaj to by snad vadilo každej žene to by si si aj ty mohla tak vyraziť s kamarátkami či aj jemu by sa páčilo keby si mu nepovedala kde ste boli a prišla neskoro v noci domov

bronchiola

povedz mu to, nech vie co prezivas.. podla mna je uplne krasne, ked viete jeden o druhom naozaj vela, ked vies, co citi v akej situacii on a co zase Ty.. a ked ma niekto nahodou pochybnosti, ten druhy o tom vie a kedze lubi, chce milovanu osobu ochranit od takeho zbytocneho trapenia a vzdy Ta uisti.. mame to take s priatelom a je to nadherne.. je pravda, treba na tom zapracovat a preto vztah potrebuje stale priestor aby sa rozvijal... ale stoji to za to :) tak drzim prsty