Potrebujem poradiť ako zabudnúť na bývalého priateľa.... boli sme spolu 5 rokov a ja neviem zabudnúť a veľmi chcem!!!
Potrebujem poradiť
Neboj sa, Veron, zvládneš to...každá si tým prejdeme...po nejakom čase sa na to už budeš pozerať ináč...držím palce :-)
budem sa snažiť ale ide to ťažko keďže ho často stretávam ale aj to musím zmeniť :)) a ďakujem krásne za rady
Tak ho ignoruj, zablokuj :-)...Jasné, že si nemusíš hneď začínať nový vzťah....hlavne urob "opatrenia", aby sa ti už nepripomínal....
určite si to nerozmyslel, on to nazýva že má slabé chvíľky, ktoré ale mne veľmi neprospievajú ... a neviem či mám chuť si začať nový vzťah a hlavne teraz
VERON --- Vysvetli mu jasne, že si to neželáš...ak to nepomôže, zmeň tel.číslo, zablokuj ho na sociálnych sieťach ...a nájdi si nové priateľa ;-)
Čo znamená, že sa ti ozýva? Nerozmyslel si to?
ja nad ním nepremýšľam ale prečo sa mi on ozýva ??? on sa so mnou rozišiel lebo si chcel užívať tak nech mi dá pokoj
VERON --- Je to ešte čerstvé. Po čase ťa už nebude zaujímať, čo on robí...Neumáraj sa tým, vymysli si nejakú činnosť a nerozmýšľaj stále o ňom.
Anaya ... už mi bolo dobre teda aspoň som si to myslela ale zase som tam kde na začiatku ... ja sa trápim a on si užíva ...
VERON --- Za 3 mesiace sa nedá zabudnúť na 5 rokov života. Chce to len čas. Vlastne na to nezabudneš nikdy, len už to nebude také bolestivé. Venuj sa nejakým aktivitám ( šport, výlety, koníčky), aby si na to stále nemyslela. Teraz je to ťažké, ale časom sa to zlepší...uvidíš...
Ja musím zabudnúť lebo sa len ničím ... netrápim sa 5 rokov, toľko sme spolu chodili ale rozídení sme cca 3 mesiace