Rozne polohy pri sexe+bolest

Príspevok v téme: Rozne polohy pri sexe+bolest
hennriettaa

Ahojte chcela by som sa opytat, ci je normalne, ze ked skusame s mojim partnerom rozne polohy tak ma to obcas zaboli. Je to divne, pretoze najlepsie mi robi len misionarska poloha a ine ma uz po case zacnu boliet. Citim sa ako puritanka a neviem ci to priatelovi uz nevadi, ze nic nove neskusame. Samozrejme ked sme vzruseni niekde vonku, tak s tym problem nemam, hocikde, ale ked lezime v posteli tak bud je to misionar, konik, alebo od zadu. Co vy na to je to pre muzov malo? Chcu si vyskusat aj niejake krkolomne a ak ano mam mu to povolit za tu cenu, ze si to uzije len on a ja budem trpiet? Nechcem aby si uzivala len jedna strana o tom podla mna sex nie je.

elly

mna to zase boli ked idem na konika, to absolutne nemozem...misionar, od zadu, z boku v pohode a toto ma strasne boli...

ta3

ja si myslim, ze problem, ze to jednu s jednym boli a s druhym nie, alebo u toho isteho muza jednu to boli a druhu nie, je v roznej velkosti vaginy a penisu, niekedy je pricinou aj nie vhodny uhol prieniku

Henrietka, rozhodne sa nemilujte sposobom, ked Teba to boli len koli tomu, aby si mu urobila radost, o probleme sa otvorene porozpravajte a praktizujte sposoby, ktore vyhovuju a robia radost obidvom, aj klasicke sposoby sa daju jemne obmienat, len treba mat fantaziu a nemat zabrany

milovna

no tak to si neni sama,lebo aj ja to mavama dost ma to stve lebo si to potom nevychutnavam tak ako by som chcela :-(ale chcela by som dovod preco to boli.co tam mam take ze niektore to neboli?

sweater

poviem ti tak, ze je mozne ze inu by to nebolelo, ale aj ze teba by to z inym priatelom nebolelo, robte len to co vam obom vyhovuje, ak ta ma naozaj rad tak mu to prekazat nebude si myslim

hennriettaa

Ano chapem, ale on mal predo mnou viac partneriek, sice sme spolu uz 3/4 roka, milujeme sa, ale niekedy mam pocit, ze by chcel vyskusat aj nieco ine. Ja zase nie som proti, ale ked ma to uz asi po minute zacne boliet poviem mu, aby prestal. On to respektuje, ale neviem, ci je to len mojim telom, alebo vseobecne zeny to boli, ale kvoli muzom to nejako strpia, alebo potom uz neviem.

sweater

vsetko sa ma robit tak aby to bola radost pre oboch, mi tiez striedame len par zakladnych poloh, obcas sa zamyslim nad tym ze sme mladi a vobec neexperimentujeme, ale nejako mi to takto vyhovuje, obsas nieco nove, ale nic akrobaticke :)