kazdy sa ma to neustale pyta, co vidis na nom?... ved nic v zivote nedosiahne. to nechces dosiahnut viac?neskutocne ma to uraza a boli ked takto kazdy zmysla o mojom priatelovi. ako co vidim na nom?ja neviem co mam vidiet. proste ho lubim. uz je tomu vyse 6 rokov co sme spolu. sme uplne rozdielni, nemame asi ani jednu vlastnost, nazor spolocny, dokonca vyzorovo sa mi vzdy pacili ini muzi ale som stastna ked je stastny on. to staci nie?je o tom laska?ci je tam nieco viac?ja uz neviem. kazdy len ze aku ma minulost, resty, ze je skaredy, nevzdelany (nema ani strednu skolu skoncenu a zaraba viac nez ja s Bc.)... ovsem hadame sa, niekedy tak ze hadzem po nom taniere, on sa smeje a po chvilke sa uz aj ja smejem. ked ma nieco citlive trapi nie aby ma chlacholil ze to bude dobre, proste nadrzo pomenuje veci a vyburcuje ma riesit to. vela ludi nema rado na nom to, ze je ,,neohladuplny,, on proste len povie pravdu priamo, nema zabrany a urcite sa nebude tvarit tak ako ostatni nakazu, vie ludi tiez rychlo prekuknut a oni to citia. neviem ani na co to sem pisem.asi sa chcem opytat ako viem kedy ta laska staci?robim veci ktore sice neznasam ale ked si predstavim ako ho to potesi a aky bude spokojny tak sa sama citim stastne. tiez on, vie ze rada chodim po pamiatkach a po kopcoch co on nie ale sam vybera taku dovolenku kde sa mi bude najviac pacit. minule som sa musela smiat:)slapali sme na Klak, ja rezko on pomaly,spoteny, upachteny, funel, vliekol sa, potkynal sa, cerveny, oci vypulene a pytam sa ho pekny vylet si nam nachystal je tu krasne vsak?kuka na mna a pritakava ze ano ze je tu moc prijemne:)prepacte ak vas to otravuje len zase som mala dlhy hovor s babkou o tom ze mam naviac.
,,co na nom vidis,,
kikina ale ona nepochybuje o vztahu, ona sa sem prisla len vyzalovat pretoze iny pochybuju o ich vztahu a to myslim hlavne starsie osoby ako mamka, babka a pod, tie lubia mat take reci....
mila dorotessa, podla mna mate uplne skvely vztah..zapametaj si, ze nikdy nikto nemoze vidiet a ani nevidi do vztahu lepsie nez ty...ak si vy dvaja s priatelom rozumiete, vy nemate medzi sebou pochybnosti a lubite sa tak nieje o com...nenechaj sa zvyklavat. Citila som z toho co pises ze si si nim naozaj ista, nepochybujes, to robia ostatni. Stoj si za zvojim, ocividne sa vzdy zhodnete aj ked tie zaujmy niesu uplne rovnake ale urcite tam je milion inych veci v ktorych si sedite a pre ktore sa lubite. Nepocuvaj inych, nevsimaj si tie reci oni si zvyknu hadam. Podla mna mate super vztah funguje vam to tak nechapem preco by vam to nemohlo vyjst. Neznasam hypotezy ked niekto vravi ze akym povaham sa vztah najcastejsie rozpadava a ako to neskor vzdy vyzera! Kazdy je iny a nemusi to dopadnut vzdy rovnako...je to naludoch ako si to vyriesia. To ze inym to nevyjde neznamena ze nemoze vam. Drzim vam mooc palceky a ked uz ste tak dlho spoluu urcite to o niecom svedcii, takze nech vam to tak aj zostane..ahooj
idealneho chlapa nikdy nenajdes. podstatne je aby si bola s nim spokojna a stastna. ty si, tak nemas co riesit. ano, bolo by fajn keby bol krasny ambiciozny bohaty vzdelany slusny. ale to by mal zas ine chyby. a ktovie ci by si nasla chlapa, ktory by toto vsetko splnal a ty by si ho aj lubila. to co ti dava tento tvoj, ti neda nikto iny a ty to vies, preto ho lubis. laska nie je vypocitava. ty mas nejaku osobnost , on nejaku a spolu vam to krasne ladi a to je to podstatne.
a problemy buducnosti nechaj buducnosti. oni pridu, potom ich budes riesit. teraz ich aj tak nevidis.
Dorotessa, ak chce Tvoj priatel vychadzat s ludmi, tak by mal byt mozno vacsi diplomat ;-). Tym nemyslim, aby bol pokrytec, ale povedat niekomu, ze je blbec sa da aj tak, ze to ten druhy bude vnimat ako pochvalu :-DDDDD. Aj ja si dost vsimam detaily na ludoch, ale nie vzdy povazujem za potrebne im to komentovat ;-).
No, to je dost malo :-), stavat vztah len na sexe je o nicom. Lebo casom toho sexu bude postupne a menej menej :-). A ked pride dieta, tak este menej. Aspon teda, zvykne to tak byt - to je moja skusenost aj z okolia - kamaratky, kamarati). Musite mat nieco spolocne aj v dusevnej oblasti, nejake spolocne zaujmy...
Na to, ci sa s nim mas rozist, na to Ti odpoved zial neviem dat.
Myslim vsak, ze ak niekto pochybuje o vztahu uz na zaciatku, ze ci ano, alebo nie, resp. pred tym, nez sa rozhodne ozenit/vydat, tak to nie je moc dobra vyhliadka. Ja som take stavy pochybovania nemala pri mojom muzovi.
vdaka za nazory:)ludom sa nepaci preto lebo maju pocit ze ich prekukol. on si vsima drobnosti ktore o nich dost povedia.ale nie ze by nemal kamaratov, ma len im musi doverovat.
Naco by si sa s nim rozchadzala ked to teraz nechces ved ked to uz pride tak potom sa s nim rozides nie?Alebo to mozno vobec nepride.To je vlastne cele nic viac co by som ti mala poradit.Nechapem vlastne naco ved ked ti tu napisem ze opusti ho tak to aj tak neurobis nie ked nemas dovod. Rozchod bude ked to jeden zvas bude chciet uz vazne ukoncit.Nema to tu vyznam rozoberat tvoju temu kasli na reci ludi a urob to co ty chces.Inak na klaku je krasne vsak ja som tam mala starych rodicov byvali v dedinke Vrícko krasna priroda :0))Tak ahoj a pekny den
tak predovsetkym ide o to, aby si bola spokojna ty nie... a pokial si ty spokojna, je vsetko v poriadku. ale na druhej strane, ked sa nepaci vela ludom povahovo, tak to stoji za zamyslenie. a ze nemate spolocny ani jeden nazor? no asi predsalen mate, lebo inak by ste neboli spolu. ale priliz velka roznorodost nazorov je neskor skor prekazkou.
mam sa s nim teraz rozist lebo aj tak nam to nebude klapat v buducnosti?
jedina vec v ktorej si uplne rozumieme je sex.
Ak to Tebe tak vyhovuje ;-)...
Ale z vlastnej skusenosti...po case Ti veci, s ktorymi u neho nie si celkom stotoznena, asi zacnu vadit :-). Viem, co hovorim, som vo vztahu 15 rokov. Tiez som dlho fungovala tak, ze som robila, co som mu na ociach videla a vela "nedostatkov" prehliadala :-).
Ono, mali by ste mat nieco spolocne, ak nic, casom sa asi zacnete jeden druhemu vzdalovat. A situacia sa uplne zmeni, ked pride dieta a "bezne kazdodenne starosti" okolo toho. Skratka, ked to uz nebude len o Vas dvoch.