nemam menstruaciu

tpch

mala saska, mas nanic gynekologa, ktory tak ako vacsina kolegov na vsetky neduhy kydne antikoncepciu, pretoze je to pre neho supervyhodne-jednak nema ziadne naklady, pretoze si HAK platis sama, jednak zhrabne pozornosti od vyrobcov HAK. Tvoj hormonalny problem to nevyriesi, pretoze HAK len vytvori umely cyklus, ale nejde po pricine. To je akoby si vyrazky liecila tym, ze ich natries make-upom a po odliceni by si ocakavala, ze tam uz nebudu. Ale ony budu, pretoze si ich len zakryla, nie liecila.
Potrebujes gynekologa, pripadne endokrinologa, ktory ti bude vysetrovat hladiny hormonov pocas celeho cyklu, vysetri ti aj hladinu prolaktinu, testosteronu a podobne, aby sa odhalilo, v com je problem, ci vobec mavas ovulaciu a ak nie, tak preco, jednoducho niekoho, co by sa s tvojim problemom "pohral", niekoho, kto nerobi "pasovu" medicinu (t.j. medicinu na beziacom pase, kedy kazdemu dava stale ten isty typ "liecby" a ma zarobene)

andrea1111

kolko mas rokov? mala by si sa poradit s gynekologom. ved niekto ti predsa dal hak. zrejme mas nejaku hormonalnu poruchu. ak nechces ist k normalnemu lekarovi, porad sa s dr. albertovou ona sa zaobera gynekologickymi problemami, mykozami, neplodnostou a tak. mozno bude vediet poradit aj tebe.