Bola som na pokeci, a zacal mi jeden samozrejme bez veku a fotky pisat, a kedze napisal z miestnosti sexzoznamka tak som mu napisala slusne, ze ja si s nikym co je v takej miestnosti pisat nebudem, naco ma zacal urazat, ze som s chudobneho kraja, urazal ze stare dvere mame, lebo ich bolo na fotke vidno, a ze urcite som bez prace, a nevzdelana a pod. Ked som mu napisala ze mam VS, nato mal ned argument, ze tu dnes ma kazdy, ked som mu napisala, ze pracu mam, tak napisal, ze urcite iba tak minimalnu mzdu, kedze mame tak otrasne nemoderne dvere...Potom samozrejme ze urazal aj mna ako vyzeram...Ako to mi je jedno, so sebou som spokojna, a kazdy ja tak vravi, ze v realite vyzeram lepsie ako na tej foto...Ale proste strasne ma sklamalo, ze uraza miesto skadial som, a pod...To som este nieco take nezazila...zazili ste uz nieco take, ze vas niekto uraza z akeho mesta pochadzate?Ja prvy krat, a uplne mi to pokazilo naladu...:-((( ach
neskutocny tento svet
sign
no nie je to az taka zbytocna tema
vezmi si ze by takto niekto zyebal tvoje dieta (tym nehovorim ze zlanalada je dieta, ale vseobecne)
ako to ze ludia stratili uctu k inym ludom? ved to sme uz horsi nez zvierata... skapina to posledne co ludstvo drzi pokope..
to je ako keby niekto isiel po ulici a niekoho len tak urazil. v minulosti by sa to riesilo inak zabavne a dnes? dnes este ten co urazi je "borec" ..
proste moralka totalne upada a myslim ze to je velmi pozoruhodny jav a ktovie kto je za tym.. mozno sa ozyva singularita, alebo nejaky chytrak chce destabilizovat ludstvo..
ale pointa je, zasluzil si par faciek, a byt rodicom dietata koho niekto takto urazi, nasiel by som si ho (internet nie je aonnymny) a potom by som sa pozeral na to ake velke usta ma ked bude face to face..
zlanalada,
prepac ale ludia vo svete maju ovela vascie problemy ako to ze im nejaky fas, ktoreho ani nepoznaju vynada. v prvom rade, si na pokeci tak co sa cudujes a v druhom rade naco si mu odpisovala? zrejme si sa nudila a ked si tu nudu nezabila na pokeci prisla si ju zabijat sem.
a ci sme zazili ci uraza niekto nase mesto? no ano zazili predstav si je to bezne ze bratislavcania nadavaju na vychodnarov a naopak. s tym nic nenarobis ani ty ani nikto iny. Bolo to tu stale a aj bude ze ludia sa budu vzajomne osocovat, a to nie len na Slovensku ale aj inde na svete. Hento mesto je lepsie ako druhe a druhe ako tretie...a dokola
prepac, podla mna zbytocna tema. keby kazdy sem mal napisat co mu jaky uchylak napisal na pokeci tak by tato stranka zachvilu padla.
ano lost, presne taky album ma. Ale heslo mi nepovedal
a hlavne si s nim ked je taky pis tri hodiny a dokazuj mu ze nema pravdu - to ma fakt vyznam...
este raz som pozrela teraz jeho nick, jaaaj sklerozu mam je to len 2bodkamagic, bez toho slova bodka, ziadna bodka tam nie je :-). Ale uz teraz nie je aj tak prihlaseny
tiez neviem naco mu odpisujes :) jasne ze ho to nastvalo co si mu napisala. tak bud sa chcem hadat a hadam sa alebo nereagujem a mam na haku :)
nick ma 2bodkamagic, miesto toho slova bodka je tam . To som preto tak napisala, aby nenasiel tento tuto discusiu niekto, ked da hladat cez google jeo nick
aj ja beriem! :D ( silviklh)