Bola som na pokeci, a zacal mi jeden samozrejme bez veku a fotky pisat, a kedze napisal z miestnosti sexzoznamka tak som mu napisala slusne, ze ja si s nikym co je v takej miestnosti pisat nebudem, naco ma zacal urazat, ze som s chudobneho kraja, urazal ze stare dvere mame, lebo ich bolo na fotke vidno, a ze urcite som bez prace, a nevzdelana a pod. Ked som mu napisala ze mam VS, nato mal ned argument, ze tu dnes ma kazdy, ked som mu napisala, ze pracu mam, tak napisal, ze urcite iba tak minimalnu mzdu, kedze mame tak otrasne nemoderne dvere...Potom samozrejme ze urazal aj mna ako vyzeram...Ako to mi je jedno, so sebou som spokojna, a kazdy ja tak vravi, ze v realite vyzeram lepsie ako na tej foto...Ale proste strasne ma sklamalo, ze uraza miesto skadial som, a pod...To som este nieco take nezazila...zazili ste uz nieco take, ze vas niekto uraza z akeho mesta pochadzate?Ja prvy krat, a uplne mi to pokazilo naladu...:-((( ach
neskutocny tento svet
Pokec ešte funguje? No nic...
V živote stretnes ešte toľko zakomplexovanych hlupakov, stačí len ignorovať...
sign,
nj bolo by cele forum plne tychto tem no, v tom mas pravdu :)
ale zakladatelka ma minimalne v jednom pravdu > svet sa kazi cim dalej tym viac ... ale co s tym? :) to sa uz asi neda vyriesit len tak jednducho, bude to musiet vyriesit kazdy sam za seba, no a taky blbecek - tomu je asi jedno aky je...
anno,
jo to bol povodny plan, zatial je tusim offline, ale snad sa tam este prihlasi :)
lost.
chapes ale o co ide? kebyze sem kazdy napise co mu kto na pokeci napisal, tak by tu bola toho plna stranka.
a prave preto ,ze nieje dieta, by mohla vediet, ze sa nepotrebuje bavit s takym podpriemerne inteligentnym clovekom. ak mne tam pisali cudzi ludia, tak som im neodpisovala vobec, a uz vobec nie ak boli v miestnosti hentakeho typu.( a ak ma aj niekto urazil, zrusila som ho,nereagovala som,a ver mi tiez to boli niekedy hnusne veci, ale ja som sa nad tym ani nezamyslala,lebo to bolo uplne nepodstatne)
Okey kebyze to zazije na vlastnej kozi, nepoviem, ja som tiez casto svedkom doberania sa (az urazania sa ) medzi BA a napr vychodom. A tiez je to podla mna trapne. Ide tu o to ze ta holka to nezazila na vlasnej kozi, tak ju to nema co trapit. Napisal jej to nejaky chudak, ktory jej mohol napisat hocico ine, ze ma velky zadok, skarede prsty a ine veci, ktore by zjavne tiez napisal iba zo zufalstva. treba niekedy rozlisovat, medzi tym co ti niekto povie vazne a medzitym co ti niekto povie iba zo zufalstva nejaky dement.
lost, ak by si si z neho spravil nejaku srandu, tak to sem skopiruj, nech je aj nam veselsie:)
mozno slusne , ale odbila :) to takemu chlapikovi so znizenymi iq uplne staci aby ju dourazal do krvi
myslim ze by si tuto skusenost mala brat ako ponaucenie do dalsieho zivota
lost lenze ona najprv urazila jeho :))