ahojte, neviem co mam robit..otec pije, uz strasne dlho, stale same hadky doma, vcera to vyvrcholilo, vytiahol na mamu noz a nahanal ju po dvore, zavolali sme policajtov, zobrali ho este teraz tam je, ze dnes ho musia pustit a potom bude sud..hovorili ze mu hrozi az 15 rokov za to vsetko co doteraz urobil, teraz uz len cakame kedy ho pustia, bojime sa co bude..nevieme ako zareaguje nato ze sme na neho zavolali policajtov a ze tam musel ostat cez noc..este sa to nestalo..je strasne agresivny..mozno nas vsetkych pozabija..on ked si vypije je z neho psychopat..
Alkohol je svina
Ahojte ja uš neviem čo mam robyt mam27 rokov vidavala som sa ako 19ročna ked sme spolu chodili bola som mlada a sprosta teras to uš viem moj muš je alkoholik a psychycky narušeny človekneustale hadky a napadanie je u nas na denom poriadku. Det chodia spavat o pol 12 v noci a ja som tak vyčerpana že neviem do kedy to ešte vydržim.Jeho žiarlivostne sceny chodim sa k.... a som k... pi.... a do kedy ešte neviem čo budem robyt
sjs to vas len psychycky vydiera pokial si nic neurobil tak si ani nespravi...teda aspom dufam nie som psycholog...ja ti verim ake to je a hlavne co prezivate ja si prajem tiez to iste ale uz to niekedy nezvladam presne si to vystihla vsetci co ste s nim ste s toho vsetkeho na nervi ale jemu ako byva zvikom niet nic...
takze zazrak sa nekona, je mi to luto, hlavne, aby Vam fyzicky neublizil, lebo psychicky uz aj tak velmi trpite, velmi dobre rozumiem aj Tvojej poslednej vete, je to krute, ale je to tak
lenocka 7815 takze nic z toho..dnes je to tu zas..ide sa obesit, zas ma volakde flasu schovanu a chodi slopat, uz pise list na rozlucku..proste je to otras..ked my nepojdeme na psychiatriu tak nikto..akoze nemala by som toto povedat ale bolo by nam lepsie keby si to vazne hodil...
sjs to mas teda velku pravdu len ten kto to ma v rodine a preziva tie muky ten ta pochopi...my sme neuspeli ziadno tiez nevieme ako dalej nik ti neporadi co a ako dalej pokracovat...dufam,ze aspom vam sa polepsi ked ho postrasili a boji sa ten nas ten len hambu celej rodine robi a vlastna mamicka si ho zastava ake je on neviniatko,ze to koli nam pije...ako keby sme mu mi nalievali a nutili ho dotoho...
lenocka 7815 chapem ta, jedine ten ta moze pochopit kto to prezil, ini nie..vsetci sa robia strasne mudri okolo nas, ale nevedia sa vzit do nasej situacie..teraz musime len dufat ze bude dobre (aj ked tomu neverim)..a nedali mu ani podmienku zato ze vas bije? myslim ze otca celkom postrasili. uvidime.
ta3 dakujem velmi pekne :)
ja vas informujem co a ako :)
Sjs, tak velmi Vam zelam, aby mu to vydrzalo, aby sa teda spamatal, zanechat alkohol je velmi velmi tazke, ale stavaju sa aj take pripady, tak len ostava dufat, ze to bude aj Vas a ak nie, ak sa vsetko bude zase opakovat, asi inu moznost nemate, iba zakazdym volat policiu a ked toho bude uz vela, musi napokon nieco podniknut, ale teraz ked sa snazi, musite sa aj Vy vsetci snazit mu to co najviac ulahcit, budte k nemu mili, venujte sa mu, zhovarajte sa s nim, ked bude citit, ze ma u Vas vsetkych podporu, urcite mu to pomoze, inak neviem, co by som este poradila, uprimne s Vami obidvomi Sjs aj Lenocka citim, v detstve som si tiez pre alkohol uzila vela strachu, aj ked u nas to nebolo az v takom rozsahu, drzte sa dievcata
sjs u nas je skoro ten isty problem len nas nozom nenahanal udrel nas...momentalne tiez mam aj modriny trva to cely zivot...trpime cela rodina policajti ty boli u nas uz zopar krat ale to su uplne zbytocny ludia pridu odydu a nic sa nedeje to az vtedy sa zacne nieco konat ked uz niekoho //zabije//alebo utyra....lenze vtedy mi uz policajti budu nanic potrebujeme teraz radu a pomoc a nie ked uz bude neskoro...
prislusne opatrenia sme urobili (vsetko sa poschovavalo) ale keby chcel urobi to aj holymi rukami..takže včera ho pustili..prisiel domov s krvavymi uplakanymi ocami..vidiet na nom ze mu neni vsetko jedno..ale robi sa akoze sa nic nestalo, usmiaty, vtiera sa nam..len nemyslim ze to vydrzi dlho, dali mu podmienku, zato ze ma čistý register trestov. uvidime co bude.