Táto téma nie je vhodná pre slušných a hanblivých ľudí a takisto nie pre deti! Na internete som čítala už dosť článkov o tom, ako muži s radosťou poskytujú svojim partnerkám orálnu rozkoš. Ja k tým šťastným vôbec nepatrím. Má takýto "problém" ešte nejaká iná žena okrem mňa? Alebo mala takýto "problém" a teraz jej partner orálny sex poskytne? Ja som priateľa oi to už niekoľkokrát prosila, aj som mu povedala pravdu, že keď mi to raz spravil, mala som super orgazmus, no vôbec to nepomohlo - naopak. Takmer sme sa kvôli mojej túžbe rozišli. A priznám sa, už ma nebaví ho o takéto niečo prosiť. Nebude lepšie nepripomínať mu to a ak sa NÁHODOU o to pokúsi povedať mu, že prečo chce robiť takéto nechutnosti? Podľa môjho názoru je to veľmi príjemná rozkoš, no nahlas poviem úplný opak. Možno keď zbadá môj nezáujem, tak mi to bude chcieť spraviť. Ale čo ak sa mýlim? Čo ak si pomyslí, že končne mi to nechýba a už sa o orálny sex už nikdy nepokúsi? :,-(
francúzske milovanie
noo ja som mala takyto problem...priatel mi to nikdy ani raz nespravil jazykom...co som ho mala zabit...ale uz sme sa rozisli...konecne viem ze ake to je...
je to divne, ze sa mu to nepaci.
a co vlastne ti na to povedal? preco to nechce robit?
69 nie je ono. Už sme to robili a vtedy som si to neužila. Ja som taká, že buď to robím partnerovi poriadne ja, alebo sa ním nechám rozmaznávať. Keď mám vnímať rozkoš a zároveň ju aj poskytovať, tak z toho nemám nič.
Skús na neho hodiť polohu 69 (on dole)!!! a keď ty sa budeš venovať jemu, on sa nebude mať čomu inému venovať, keď to bude mať priamo pred nosom :-)))))) Inak aj ten môj to veľmi rád robí, takže nechápem v čom tkvie problém u toho tvojho.
kamka ma pravdu, skus to spravit tak, pretoye chlapi su fakt niekedi strasny egoisti a sebci, moyno to pomoze..ja s tym problem nemam.. ten moj by ma robil 24 hodin denne kazdi den.. dryim palceky :)
tak s tymto ja problem nemam moj chaln ten by mi najradsej stale robil radost hocikedy mam oralny sex ani mu nemusim povedat on zacne sam od seba.....
to nepomôže
Skus mu ponuknut barter, ze on teba spravi oralne a potom ty jeho ( navrhni ze az do konca to mame my muzi radi :D )
??? Je to len priateľ, nie manžel? Ako si rozumiete v iných oblastiach? Vieš sexualny život je pre dobre manželstvo veľmi dôležitý. Som 25 rokov vydata a viem o čom hovorim.
ja už mám toho rozprávania a prosieb tiež už plné zuby a obávam sa, že ak mi to náhodou niekedy poskytne, budem zo strachu, že sa to vlastne partnerovi nepáči celá v napätí