Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

francúzske milovanie

Príspevok v téme: francúzske milovanie
???

Táto téma nie je vhodná pre slušných a hanblivých ľudí a takisto nie pre deti! Na internete som čítala už dosť článkov o tom, ako muži s radosťou poskytujú svojim partnerkám orálnu rozkoš. Ja k tým šťastným vôbec nepatrím. Má takýto "problém" ešte nejaká iná žena okrem mňa? Alebo mala takýto "problém" a teraz jej partner orálny sex poskytne? Ja som priateľa oi to už niekoľkokrát prosila, aj som mu povedala pravdu, že keď mi to raz spravil, mala som super orgazmus, no vôbec to nepomohlo - naopak. Takmer sme sa kvôli mojej túžbe rozišli. A priznám sa, už ma nebaví ho o takéto niečo prosiť. Nebude lepšie nepripomínať mu to a ak sa NÁHODOU o to pokúsi povedať mu, že prečo chce robiť takéto nechutnosti? Podľa môjho názoru je to veľmi príjemná rozkoš, no nahlas poviem úplný opak. Možno keď zbadá môj nezáujem, tak mi to bude chcieť spraviť. Ale čo ak sa mýlim? Čo ak si pomyslí, že končne mi to nechýba a už sa o orálny sex už nikdy nepokúsi? :,-(

ech

......vazne vzdy vyvolava konflikty,a to pod roznymi nickami.
katika,nevsimaj si ju.ty si len vyjadrila nazor a neurazala ako ona

lindusa

no vsak ano,ale ked sa nedal odbit :o)).odstrkovala som ho ,ze nie,nie,ale on nechcel a nechcel pestat...no poviem Ti,trapas ako svet..no ale od tejto prihody u mna vznikol komplex..uz sa oralu z thoto dovodu bojim :o(.
Ps.ale on si to zasluzil,vyklul sa z neho po tich mesiacoch poriadny hajzlik..takze ked si na to spomeniem,je mi scasti do smiechu:o))

katika88

----- ja nemoralizujem len konstatujem ze mne by to teda nepomohlo takyto prispevok keby som s tym mala problem.Myslim si ze som ju nenapadla ani nic len som ju upozornila sak mohla by skusit tej holke poradit aj.A neviem co sa do mna navazas ani neviem kto si a co proti mne vecne mas ked sme si v zivote nepisali.Tak tu nevyvolavaj konflikty.

katika88

Zuzka123 myslim ze svojim prispevkom si ??? velmi nepomohla.Posledne co potrebuje je citat reci ako ostatne baby ten problem nemaju zatial co ona sa trapi.