Je sanca?

Príspevok v téme: Je sanca?
allenkka

Ma zena v tridsiatke este sancu najst si vhodneho partnera na vazny vztah?
Pred rokom sme sa rozisli s priatelom, s ktorym som ratala do buducna, ze si zalozime rodinu atd. Potom sa to vsak zvrtlo a skoncili sme to. Dnes, po roku ma ten rozchod uz prebolel a viem, ze by nam to nefungovalo.
Z coho som vsak smutna a pomaly aj zufala je, ze je velmi tazke najst si v tomto veku partnera. Vychadza mi to tak, ze slobodni chlapi okolo tridsiatky, su slobodni, lebo im to tak vyhovuje a nechcu to menit, alebo potom su ti, ktori by aj niekoho chceli, ale maju nejaky problem, pre ktory sa im to nedari( alkohol napr), alebo ti, ktori chcu mladu kocku a nie zenu, ktorej tikaju biologicke hodiny :(
Povedzte mi, prosim, ze to nie je take cierne, ako to vidim...:)

Dewberry

Allenkka,
ja som sa s manzelom zoznamila 3 mesiace pred mojou 30-kou. V oktobri budeme spolu 4 roky. Pre mna je to ten najlepsi muz na svete.

Raz mi kamoska povedala,ze toho praveho mozes stretnut aj v praci cestou na zachod :) Ja som ho tak sice nestretla, ale pravdu mala v tom, ze slusneho, dobreho muza mozes stretnut hocikedy a hocikde.

Ewka12

ahoj,napisem ti moju prihodu,mozno ti zdvihne naladu.ja mam pomaly 26rokov.mala som uz tri vaznejsie vztahy.prvy sa skoncil lebo ma zbil,mala som otras mozgu a monokle na tvari.s druhym som bola 3,5roka,vyklul sa z neho psychopat a chorobny ziarlivec,s tretim som byvala dva roky a potom sa rozhodol ze sa na taky vztah neciti a odisiel robit do Kanady a mna nechal zo vsetkym samu v byte.bola som zufala uz som neverila ze niekde existuje normalny muz,ktory by chcel aj rodinu a dieta.potom sme sa po narodeninovej oslave do seba zahladeli s kolegom,zacali sa stretavat a strasne sa zalubili.bolo to novembri min.rok.v aprili sme spolu zacali byvat,v maji som sitila ze som tehotna a ideme sa brat.viem ze je to ten pravy a jeden z mala normlanych rozumnych chlapov co este existuju.takze nikdy neviem kde koho stretnes.ja som toho mojho mala dva roky pri sebe a nevidela som ho.verim ze aj na teba niekde caka

Weva

no ale hadam v tom musi byt nejaka rovnovaha :))) ci len chlapi su "debili" a zienky su krasne, mile, inteligentne? Nechce sa mi verit :)

danielaaa

tak tak dobri chlapci su rozchytani, a ked je dobry chlap chyteny, neopusti svoju zenu kvoli druhej, pretoze je to dobry chlap, a tak ich je coraz menej a menej a mladych peknych dievok viac a viac a debili ostavaju a ostavaju ::DDbohuzial ale je to tak

Weva

Ale zase Elca - neber iluzie :) Ono nastastie su i chlapi co potrebovali chvilku aby dozreli, co studovali, cestovali, spoznavali, venovali sa robote a az teraz sa chcu usadit... Ale uznavam, ze nerastu na kazdom strome :)

elca

ja mam sice doma fakt uzasneho chlapa a nemenila by som
ALE
ked sa pozriem okolo seba ozaj by som si nemohla vybrat a zlavit z poziadaviek az na nejaku zivocisnu uroven by sa mi nechcelo
dnesny muzi -ani zasadovy,ani moralka ,ani do prace sa im nechce,samostatne rozhodovanie ziadne
-nic moc
dievky mate smolu dobry chlapy su uz rozchytany

allenkka

Ja sa snazim byt optimisticka, ...nie ani som typ zeny co "lovi" chlapov, povedala by som, ze skor som hanbliva a ticha :)
Ale po viac neuspechoch si verim coraz menej a menej.....a uplne ma dorazil posledny "pripad", z ktoreho sa vyklul zadany chlap a ked som povedala, ze zadany nie je nic pre mna, tak povedal, ze myslel, ze ked som slobodna v mojom veku, ze sa ani viazat nechcem a ze mi to nebude vadit, ze ma zenu...???

2BODKA - praveze ja by som si uz aj vedela predstavit mat babatko :)

NEFEFE- nie som z BA :)...a vysvetli kamosovi, ze nie su vsetky take :)

DOUBLEDOG - nerobim "konkurzy" :)... nehladam "zachranu" v muzovi...hladam rovnocenneho partnera, ktory mi bude oporou a ja jemu...s ktorym budem moct prezivat radosti a pomahat si navzajom v starostiach...

WEVA - tak to je super :)...dakujem

Weva

aj ked doubledog ma pravdu, je ine byt v pohode a optimista a ine zufala a vidiet veci cierno, takze to ze mas minulost spracovanu je super (a to som mala na mysli) ale na ostatnom treba popracovat - inak to fakt vyzera ako lov na manzela/otca a tu hru ziaden normalny chlap hrat nebude...