Ma zena v tridsiatke este sancu najst si vhodneho partnera na vazny vztah?
Pred rokom sme sa rozisli s priatelom, s ktorym som ratala do buducna, ze si zalozime rodinu atd. Potom sa to vsak zvrtlo a skoncili sme to. Dnes, po roku ma ten rozchod uz prebolel a viem, ze by nam to nefungovalo.
Z coho som vsak smutna a pomaly aj zufala je, ze je velmi tazke najst si v tomto veku partnera. Vychadza mi to tak, ze slobodni chlapi okolo tridsiatky, su slobodni, lebo im to tak vyhovuje a nechcu to menit, alebo potom su ti, ktori by aj niekoho chceli, ale maju nejaky problem, pre ktory sa im to nedari( alkohol napr), alebo ti, ktori chcu mladu kocku a nie zenu, ktorej tikaju biologicke hodiny :(
Povedzte mi, prosim, ze to nie je take cierne, ako to vidim...:)
Je sanca?
Allenkka,
ja som sa s manzelom zoznamila 3 mesiace pred mojou 30-kou. V oktobri budeme spolu 4 roky. Pre mna je to ten najlepsi muz na svete.
Raz mi kamoska povedala,ze toho praveho mozes stretnut aj v praci cestou na zachod :) Ja som ho tak sice nestretla, ale pravdu mala v tom, ze slusneho, dobreho muza mozes stretnut hocikedy a hocikde.
ahoj,napisem ti moju prihodu,mozno ti zdvihne naladu.ja mam pomaly 26rokov.mala som uz tri vaznejsie vztahy.prvy sa skoncil lebo ma zbil,mala som otras mozgu a monokle na tvari.s druhym som bola 3,5roka,vyklul sa z neho psychopat a chorobny ziarlivec,s tretim som byvala dva roky a potom sa rozhodol ze sa na taky vztah neciti a odisiel robit do Kanady a mna nechal zo vsetkym samu v byte.bola som zufala uz som neverila ze niekde existuje normalny muz,ktory by chcel aj rodinu a dieta.potom sme sa po narodeninovej oslave do seba zahladeli s kolegom,zacali sa stretavat a strasne sa zalubili.bolo to novembri min.rok.v aprili sme spolu zacali byvat,v maji som sitila ze som tehotna a ideme sa brat.viem ze je to ten pravy a jeden z mala normlanych rozumnych chlapov co este existuju.takze nikdy neviem kde koho stretnes.ja som toho mojho mala dva roky pri sebe a nevidela som ho.verim ze aj na teba niekde caka
no ale hadam v tom musi byt nejaka rovnovaha :))) ci len chlapi su "debili" a zienky su krasne, mile, inteligentne? Nechce sa mi verit :)
tak tak dobri chlapci su rozchytani, a ked je dobry chlap chyteny, neopusti svoju zenu kvoli druhej, pretoze je to dobry chlap, a tak ich je coraz menej a menej a mladych peknych dievok viac a viac a debili ostavaju a ostavaju ::DDbohuzial ale je to tak
Elca- az take zle to je podla teba? :)
Ale zase Elca - neber iluzie :) Ono nastastie su i chlapi co potrebovali chvilku aby dozreli, co studovali, cestovali, spoznavali, venovali sa robote a az teraz sa chcu usadit... Ale uznavam, ze nerastu na kazdom strome :)
ja mam sice doma fakt uzasneho chlapa a nemenila by som
ALE
ked sa pozriem okolo seba ozaj by som si nemohla vybrat a zlavit z poziadaviek az na nejaku zivocisnu uroven by sa mi nechcelo
dnesny muzi -ani zasadovy,ani moralka ,ani do prace sa im nechce,samostatne rozhodovanie ziadne
-nic moc
dievky mate smolu dobry chlapy su uz rozchytany
Ja sa snazim byt optimisticka, ...nie ani som typ zeny co "lovi" chlapov, povedala by som, ze skor som hanbliva a ticha :)
Ale po viac neuspechoch si verim coraz menej a menej.....a uplne ma dorazil posledny "pripad", z ktoreho sa vyklul zadany chlap a ked som povedala, ze zadany nie je nic pre mna, tak povedal, ze myslel, ze ked som slobodna v mojom veku, ze sa ani viazat nechcem a ze mi to nebude vadit, ze ma zenu...???
2BODKA - praveze ja by som si uz aj vedela predstavit mat babatko :)
NEFEFE- nie som z BA :)...a vysvetli kamosovi, ze nie su vsetky take :)
DOUBLEDOG - nerobim "konkurzy" :)... nehladam "zachranu" v muzovi...hladam rovnocenneho partnera, ktory mi bude oporou a ja jemu...s ktorym budem moct prezivat radosti a pomahat si navzajom v starostiach...
WEVA - tak to je super :)...dakujem
aj ked doubledog ma pravdu, je ine byt v pohode a optimista a ine zufala a vidiet veci cierno, takze to ze mas minulost spracovanu je super (a to som mala na mysli) ale na ostatnom treba popracovat - inak to fakt vyzera ako lov na manzela/otca a tu hru ziaden normalny chlap hrat nebude...