Ma zena v tridsiatke este sancu najst si vhodneho partnera na vazny vztah?
Pred rokom sme sa rozisli s priatelom, s ktorym som ratala do buducna, ze si zalozime rodinu atd. Potom sa to vsak zvrtlo a skoncili sme to. Dnes, po roku ma ten rozchod uz prebolel a viem, ze by nam to nefungovalo.
Z coho som vsak smutna a pomaly aj zufala je, ze je velmi tazke najst si v tomto veku partnera. Vychadza mi to tak, ze slobodni chlapi okolo tridsiatky, su slobodni, lebo im to tak vyhovuje a nechcu to menit, alebo potom su ti, ktori by aj niekoho chceli, ale maju nejaky problem, pre ktory sa im to nedari( alkohol napr), alebo ti, ktori chcu mladu kocku a nie zenu, ktorej tikaju biologicke hodiny :(
Povedzte mi, prosim, ze to nie je take cierne, ako to vidim...:)
Je sanca?
danielaaa - tak tak dobri chlapci su rozchytani - s tým si dovolím nesúhlasiť :)
Určite má šancu nájsť si partnera na vážny vzťah, akurát že treba ísť na to inak. Pretože to zo ženy strašne vyžaruje ak si zúfalo hľadá manžela a to mužov dosť odstrašuje. 30-tka je dosť zvláštny vek, kde niektorí dostanú rozum a chcú sa usadiť a iní ho zas strácajú a chcú si život užívať :)
Tak ja mám 24 a problém nájsť nejakú inteligentnú, rozumnú babu v mojom veku, ktorá by ešte bola voľná lebo komplet všetko sú už zadané, zasnúbené, niektoré už aj vydaté a to žijem vo veľkom meste. Keď sa mi aj nejaká páči, už mám strach sa jej opýtať či niekoho má, lebo ma dorazí tým, že má 5-ročný vážny vzťah a plánujú s priateľom svadbu : ) Človek keď si nenájde partnera v určitom veku (18-22r.), tak ako keby už bol vyoutovaný a odkázaný na život osamote. Čo už, asi zostanem starý mládenec : ) vaša chyba ženy aj tak si ma nezaslúžite : )
no to sme radi,ze sme ti pomohli,leto prave zacina teraz je urcite lepsia sanca niekoho stretnut ako v zime ked kazdy trci doma.baby tu maju pravdu ze netreba hladat nasilu.ked som isla von ci do baru za ucelom niekoho stretnut a len sa rozhliadala a porovnavala,k nicomu to nebolo.potom sa sa na to vyprdla a zila a bavila sa.vtedy to prislo ked to absolutne necakas
Dakujem vsetkym, zlepsili ste mi naladu :)
Nie su vsetci debili, ale tych milych chalanov okolo seba nevidime :))) Aspon ja sa vzdy do debila zahladim, pritahuju ma take typy co uz :( a to sa mi nepacia svalnaci ale taky muzio co maju bohovsku charizmu
No, tak ja dúfam, že je tu šanca, lebo ak nie, tak aj ja som v peknom prúseri :-)))
allenkka: no samozrejme, ze je sanca :)
Ak sa o seba staras a nevyzeras v 30tke na 60, tak urcite(srandujem) :)
Len chodievaj do spolocnosti, no nie s tym cielom, ze "idem lovit, resp. hladat si zivotneho partnera" :)
Ked zo zeny vyzaruje spokojnost so svojim zivotom a chyba jej len partner, toho si rychlo najdes.. muzi citia, ked je zena spokojna, usmiata, ale aj ked "je na ihlach" a ma vecne v podvedomi otazku "najdem si este niekoho?"...
Takze nevesaj hlavu a hlavne nesed doma ...:-)
Allenkka, pravdaze sanca je vzdy, aj v patdesiatke nieto v tridsiatke, len sa teraz na to privelmi nesustreduj, lebo ak sa hlada krcovito, muzi to nejakym zmyslom navyse vycitia a cuvaju, neboj sa, este nic nemas stratene, sanci je pravdaze menej ako v dvadsiatke, ale su a zena tridsiatnicka ma zase taku vyhodu, ze je uz skusenejsia, vyzretejsia, nemala by slepo naletiet tomu nespravnemu, ako sa to stava mladsim neskusenym dievcatam, vsetko a v kazdom veku ma svoje vyhody a nevyhody
tak toto je mila tema :-) tiez patrim do takejto skupiny, mam 29 a som slobodna. Niekedy ma tiez prepadnu take myslienky, ale potom si poviem, ze naco to riesit a zatazovat sa tym- co ma prist, pride. A ked nie, tak to bude mat tiez svoj dovod. A suhlasim s tym, ze toho praveho mozno stretnut kdekolvek, hlavne nehladat nasilu, podla mna.