vzťahy v práci

Príspevok v téme: vzťahy v práci
ginka

Kolegyna mi povedala narovinu, že ju chcem vyštvať z pracovného miesta. v mojom záujme bolo naučiť sa niečo nové na pokyn šéfa. veľmi rada mi to hocikedy \"vrámci srandy\" pripomína aj napriek tomu, že sa už dištancujem od toho, čo by sa mohlo týkať danej veci. ako by ste riešili túto situáciu, mám voči nej averziu, ako voči človeku, ktorý si o mne myslí niečo také...

smajliQa

jajka ma pravdu..
ale ak si chces udrzat miesto, tak sa kludne nauc viac aj ked by si mala trpiet reci hlupej kolegyne.
zivot je svina. dnes to chodi takto.
bud vystves ty nu, alebo ona teba.
spolu vam to klapat asi nebude..

jajka001_

nic si z toho nerob, nikde nemaju radi spolupracovnici prilis aktivnych ludi, lebo im kazis priemer, oni potom musia makat viac

ginka

*"nová škola"- sme 1 firma, každý môže robiť okrem svojej práce hocičo a nie je problém, ked niekto vypadne, ho zastúpiť.
*"stará škola"- každý robí len 1 vec a to 100 rokov a bojí sa odovzdať informácie a skúsenosti, aby ho náhodou nenahradili...
***ale každý je nahraditeľný:-)))
***treba to prekonávať.

Dzejn

ginka a nie je to len o tom, ze by vyslo najavo, ze si sikovnejsia a kolegyna by statila svoju poziciu ... teda, ze sa ta boji :-)
... stalo sa mi nieco podobne pri nastupe do novej prace, kde kolegyna zvazila, ze super, ze som prisla, ze konecne nebude na vsetko sama a vzapati, ked videla ako pracujem, tak ma odmietla zaucat ... ze "ju tiez nikto nic nenaucil" ... takze ohen na streche .. odisla som odtial, nastastie som nebola na tu pracu odkazana a ani firma sa nepostavila k tomuto problemu normalne, tvarili sa, ze si to mame vyriesit samy a urobit si medzi sebou poriadok

system

aaaale :D vobec som nemal v plane poukazovat na cielavedomost. Chcel som len povedat ze ak este taku moznost mas, chod do toho ;) a ak nemas, tak mozno sa ti este niekedy naskytne prilezitost a spomenies si na tuto temu :)

Dzejn

ginka a nie je to len o tom, ze by vyslo najavo, ze si sikovnejsia a kolegyna by statila svoju poziciu ... teda, ze sa ta boji :-)
... stalo sa mi nieco podobne pri nastupe do novej prace, kde kolegyna zvazila, ze super, ze som prisla, ze konecne nebude na vsetko sama a vzapati, ked videla ako pracujem, tak ma odmietla zaucat ... ze "ju tiez nikto nic nenaucil" ... takze ohen na streche .. odisla som odtial, nastastie som nebola na tu pracu odkazana a ani firma sa nepostavila k tomuto problemu normalne, tvarili sa, ze si to mame vyriesit samy a urobit si medzi sebou poriadok

system

preco sa nenauci nieco nove ona, ak nechce aby si bola vo vyhode ty, ze vies viac ? je leniva a nema zaujem sa naucit nieco nove a este takymto sposobom odradi teba aby si nebola chytrejsia nez ona ? Len aby sa karta neotocila a nevystvala nakoniec ona teba. Ak budes brat stale ohlad na niekoho a v ramci dobrych vztahov dokonca odmietnes nieco navyse, stale budes na rovnakej pozicii. Co si teraz o tebe pomysli sef ? mozno ti chcel dat nejaku lepsiu poziciu, prenic zanic by ti nedaval taky pokyn. A teraz ked uvidi ze odmietas len aby si mala pokoj na pracovisku... hmmm. Sef uvidi ze nemas zaujem oslovi inych ludi a tebe bude luto.