biely suchsy flak na zaludi

Príspevok v téme: biely suchsy flak na zaludi
qok

cavte, mam 17 rokov, som panic :) ale trapi ma ze uz dlhsiu dobu mam biely flak na konci zaluda, ktory je biely a je taky trocha vysuseny, vlastne to vypada ako otlacene od predkozky pretoze to co mi zakryva je normalne ale potom hore ku konceku je to suche a biele, neboli to vobec, ale bojim sa ze je to nejaka pohlavna choroba a mam z toho uz dost dobre depky. kua ved som ete mlady :) ten fliacik je aj trocha zrohovateny, je to hnusne a bojim sa co by na to povedala priatelka.. :( prosim poradte mi plls

abeceda

podľa opisu niečo také má aj manžel.Urobili mu histologiu a je to nejaký atropický lupus.Lekár nám dal výsledok a ani slovo nám k tomu nepovedal len že je to dlhodobá liečba vlastne celý život ale či sa prenáša , ako ju mohol manžel dostať ,proste nič .Musí ísť za iným lekárom aby mu nariadil nejakú liečbu.Nepočuli ste niečo o tom? poradte prosím.Chceli by sme dieťa a teraz toto.

baby

ako by to mohla byt pohlavna choroba ked si este panic??? hm? No len ku koznej treba s tým ísť a ziaden ostych...) pa

kuki

Ake ma cislo tvoj urolog? :) Inak to nevyriesis... snad si nebudes na neho davat nejake magajzly co by ti tu ludia poradili. :) Hybaj doktorke a napis ako si dopadol.
PS: pohlavna choroba to nemusi vobec byt... ale staci aj kozna.