Klitoris - ake je to s velkym

Príspevok v téme: Klitoris - ake je to s velkym
dani-ca19

kocky poradte ak ste viac obdarena.chcela by som vediet ako to je s vacsimi klitorismi a ci fakt existuju aj take co az privelmi vytrcaju a ci je to pri sexe vyhoda ci nie?.ja tam nemam teda skoro nic...a preto ma to zaujíma...ci by som mala intenzivnejsi orgazmus keby bol vacsi a pod.alebo ci je nejaky krem na zvacsenie a aby bol citlivejsi.vdaka

bigclitlover

to adelline 02.07.11 23:12
mám smolu, že som Ťa nestretol - iste by si nemala "komplexy", skôr naopak...aj modré z neba - pre Teba!!!

adelline

bud rada ze nemas ja mam preto cely zivot komplexy..mala som troch partnerov a ani jeden ma nevidel nahu lebo sa skryvam..len gynekolog mal tu moznost.. co by som dala zato keby som mohla byt normalna..orgazmus takisto nemam ziadny mozno aj preto ze niesom uvolnena a stale myslim nato aby sa tam nahodou nepodíval..

m24

ja ho mám väčší, že až vytrča, ako aj pysky. ale neriešim to ako nejakú "vadu" ako niektoré :) .. čo mám teraz milenca, tak mi to tam dole len chváli a nevie sa vynadívať :D.. že ju mám velmi krásnu :) ..
no ked je väčší, nemusí ho chlap hladať, že kde je :D
ale ťažko je to porovnať z mojej strany, kedže malý nemám, ani mať nebudem, neviem, aké pocity máš ty zo sexu, či dotykov priamo na klitoris .. ja mám úžasný orgazmus :)