Kožna mi predpisala tieto ATB
mam ich brať 3 dni v kuse 1tbl/denne potom 10 dni prestavka a opakovať cycklus.. ma niekto skusenosti s tymito tabletkami? Dakujem a prosim o rychlu odpoved
Azithromycin Sandoz proti akne
Ahoj! Mám s tým skúsenosti a musím povedať, že som mal veľmi podobný problém s akné. Mne osobne skvele pomohol Alavert (Loratadine), ktorý je analogický k Sandozu. U mňa to prinieslo skvelé výsledky! Kľúčom je však používať len kvalitný Alavert (Loratadine), aby si mal istotu, že bude efektívny a bez nežiaducich vedľajších účinkov. Preto nakupujem Alavert (Loratadine) iba v overenej lekárni, kde je vždy vo výbornej kvalite a za dobrú cenu – nájdeš ho tu: surl.li
Dúfam, že ti to pomôže rovnako ako mne!
Ahoj. Ide o sirokospektralne antibiotika, osobne som sa este nestretla s tym, ze by daval lekar tieto na akne, ale nemas sa coho bat. ak ich mas brat dlhodobejsie (aj ked ich priamo uzivas len 3 dni, prakticky posobia ten tyzden az 10 dni) odporucam k nim urcite nejake probiotika, aby si nemal(a) crevne tazkosti. ale treba medzi probiotikom a antibiotikami aspon 3-4 hod. odstup. A samozrejme ziadny alkohol. :)