bolesti pri pohlavnom styku

Príspevok v téme: bolesti pri pohlavnom styku
summer2

Ahojte! Mám prvého sexualneho partnera. Milujeme sa spolu uz pravidelne 3 mesiace. Prvy mesiac mi pripadalo normalne ze to boli, kedze som bola panna. Ale uz su to 3 mesiace a bolesti mam stale. Vzdy na zaciatku ked ide do mna, pritom som uvolnena a dosť vlhka...po čase bolest prejde ale o par minut sa vrati. Je to skor take palenie nie ani bolest..prečo? kde môze byt problem??..vyskusali sme uz vela poloh-pri kazdej to boli ale najviac pri misionarskej...čo mi odporučate?

trala

tak tak ked pociťuješ pálenie, tak bud máš nejakú infekciu alebo zápal...chod ku gynekologovi...alebo si kúp

User_37597

palenie?no tak moja mila kedy si bola u gynekologa?teda bola si u neho vobec niekedy?lebo podla toho co pises mas nejaky zapal na 100%/...
neni to uvolnenim ani jeho velkym onym...rozmyslaj -bolest moze znamenat ze ho am velky ale palenie urcite nie.palenie znamena zapal

summer2

pouzivame kondom, aj som myslela ze by to mohla byt alergia ale to by ma asi palilo stale nielen na začiatku a na konci milovania..nie?
ano je problem aj v tom ze ho ma dlhšieho a obcas sa proste nekontroluje a potom to boli...ale aj ked nepriraza do konca tie bolesti su :(

AdamKrt

Aku pouzivate antikoncepciu ? Napr. moze byt alergia na kondom...

- inak, pouzivajte viac lubrikantu a nech kontroluje prienik. Ak by isiel uplne na doraz a ma ho dlhsieho, Ty zas kratsiu, tak to moze boliet. Nech nepriraza az do konca.

Nebolo by zle navstivit ani gynekologa.