Mate niekto skusenosti s pripadom, ze ste niekomu poskodili auto ( mala skoda-skrabnutie), nevedeli ste o koho islo a neskor sa vam ten clovek ohlasil? Ako ste to riesili? Dalo sa s nim bez problemov dohodnut?
Skoda na aute
bibi123
anpr v auparku je lepsie ist co najvyssie tam je to ako opustene parkovisko :) alebo na 2. poschodie (a nemusis sa trepat vytahom):D
ale tak, ak chodis do positovne ako po teple rozky, mozno sa ti oplati platit ta postika :)))
ja tie positky neznasam :D preto mam len uplne minimalne poistne :D a zatial som ok :D uvidime dokedy :D
bonavita-palec hore, jedna z mala, ktora rychlo neutiekla:O))) Ty si mala tiez poskodene vozidlo? Nahlasovala si aj spz poskodeneho vozidla, ci len svoje? Aj on musi dat do poistovne nejake udaje o Tebe a poistnej udalosti, takze asi kvoli tomu chce stretko. Normalne sa s nim stretni, alebo mu zavolaj, nebude na Teba zly, lebo si dobre uvedomuje, ze si mohla z miesta utiect a on by si musel platit spoluucast, ak mal havarijne poistene...
lost-ja zas chodim do poistovne jak po rozky. pritom parkujem v garazi a pri obch. centrach sa netrepem ku vchodu a ani sa na inych nelepim, asi naistejsie je parkovat v strede dvoch parkovacich miest:O))) 3.bp.blogspot.com
bibi123
preto treba parkovat tak, aby si nechala dost miesta aj inemu :D
mne sa tiez stalo, ze som zaparkoval naozaj tesne, ale tak isiel som 1cm/s cize nic sa nestalo, no potom lahko sa stane ze niekto nema nervy alebo cas a cestu von si vybura :D
alebo minule, na parkovisku dost miesta a sledna dostlaa na VW Tuareg.. a ja som uz bol na odchode a otvorila dvere a prask do mojich :D ani buu nepovedala :D ani nepockala aby som odtial odisiel, no stacilo stiahnut okno a opytat sa, ak mala malo miesta na otvorenie dveri, a to mala obvod pasu mozno 50cm...
ale taket ouz neriesim, nastastie mam lacne auto, minule sa na bok podpisala dodavka, len skrabance, lenze... v servise chceli 400-700eur :D tak som im povedal ze toto nie :D jeden sikovny vyklepavac to spravil za 80eur + 7eur na fixku.. sice to je len vyklepane a nie vymenene dvere atd.. ale tak to je fuk :D
ale tiez sa bojim kupit lepsie auto, lebo ak nebudem mat smolu ja ze ho oskriem, bude mat niektoiny ze on to oskrie :D
BIBI---ja som mu tam na seba nechala kontakt, nahlasila to v mojej poistovni...on sa mi vsak doteraz neozval (bolo to pred 5 dnami)....tak neviem, ci sa mu zdala skoda mala na to, aby sa s tym zaoberal :), alebo chce spekulovat. Mrzi ma to, chcela som to mat vybavene.
bonavita-takto sa mi uz stalo parkrat, ze ma niekto poskodil. naposledy pred tyzdnom dost prevaleny blatnik, nikto samozrejme nenecha na seba kontakt, kedze mam drahsie auto, asi sa boja, ze moze patrit nejakemu bezkrkemu. Pritom, ak by niekto ten kontakt nechal, nemusim si opravu uplatnovat z mojho havarijneho(platit 5000sk spoluucast), ale z PZP vinnika, ktoreho to nestoji nic, len 10minutovy telefonat do poistovne. Najhorsie je, ze som vyvalila okolo xxxxeur za parkovacieho asistenta, aby som to auto mala ako zo skatulky a aby ho nikto neoskrel a furt mi niekto do neho naje.e. Ak by som zistila, kto ma poskodil, aspon SPZ, dam si cez znameho zistit, na ktorej ulici stava, kde je prihlasene a cele by som ho obtiahla klucom:O)))
teraz sa vratme k Tvojmu pripadu, ospravedln sa, pripadne sa aj rozplac a zahraj to tak, ze si si nevsimla, ze si mu ho oskrela, mas PZP a ze rada pojdes nahlasit poistnu udalost.