Ahojte, sám sa čudujem, že píšem na nejakú stránku svoje problémy, ale už neviem ako inak. Úplne som sa stratil vo svojom živote. V práci môj výkon klesol tak o 80% pracujem ako clovek ktorý organizuje ludi riadi zákazky, vybavujem vsetko aby bol dosiahnutý daný ciel. Myslím si ze mi toho nalozili moc, pred 2 rokmy by som to zvládol ale teraz uz ani tuk. Vobec ma praca nebavi, ta praca kde som mal kedysi aj nejaké ambície, ale teraz mi je vsetko ukradnute. Zarabam nieco nad priemer ale aj tak to vsetko miniem.Víkendy = akcie s kamaratmi, vzdy na "kasu" len aby som prestal mysleiet na vsetky problemy. Bývam mimo rodicovského domu s priatelko, teda uz s ex kedze sme sa po 4,5 roku rozisli - moja nevera. Cely nas spol. zivot ale bol o tom ze dojdem vecer z prae pozrem spravy a zaspim. Tesim sa na vikend, bud som siel sam domov a tak ako som uz hore pisal, alebo k priatelkynim rodicom, tam som sa nesundával i ked sa dalo tak aspon trochu. Neviem ci mam problem s alkoholom, ja tym len prebíjam problemy, asi. A Este navyse ked som doma tiez je to uplne na houby, nerozumiem si s rodicmi. Jedine s brachom, ale ten sa teiz dostava do podobnych sr... ako ja, asi. Nemam nikoho komu sa zdvovarit kto mi pomoze, mam chut zmiznuť tak na 3 - 4 mesiace. Ale tak ze blik a nie som :D viem ze to nejde a ze sam pred sebou neujdem ale som uplne strateny vo svojom zivote. Ved aj toto co písem je chaos, taky chaos ako moj zivot. Ak sa niekto vyjadrite budem rad, je mi jedno ako mozno si z toho nieco vezmem. A mozno nie. Uz som aj rozmyslal na tym ze odidem nasilne z tohto sveta, ale to zas nie. Nic za to nestoji...
Stratil som sa
toto co pises mi velmi pripomina problem ktory sme mali s nasim synom. neviem kolko mas ty rokov, nas syn ma teraz 25. tiez mal vyborne miesto po skonceni vs, dobry plat, zaujimavu pracu. teda aspon zvonka sa to tak zdalo. ale odrazu sa vsetko rozsypalo. chodil ako duch, sice byval doma ale z prace chodil neskoro a rovno do postele, nebola s nim rec, cez vikendy s kamaratmi na ochlastparty a bol celkom ako automat stale nevrly, nespokojny, znechuteny, otraveny. nic ho nebavilo. uz mu aj hrozilo ze strati tu pracu. nasa susedka je psychologicka aj u nej bol parkrat bo som ju prosila nech mu nejako pomoze alebo aspon dohovori. ale nebolo to na nic, asi si nesadli alebo neviem. mozno nebolo dobre to ze je to susedka a poznaju sa. ja ked som ho videla aky je bez zivota a bez zaujmu nieco zmenit tak som nevedela ci ho mam vyfackat aby sa spamatal alebo co mam robit. hladala som pomoc na forach a tu na tomto fore som nasla pri nejakej teme o depresii informaciu o dr. albertovej ktoru tam popisovali ako vybornu psychologicku jeden tam dokonca pisal ze mu zmenila zivot.to ma oslovilo tak som mu u nej vybavila termin a on mi urobil taku hanbu ze tam nakoniec neisiel. a ja som sa to dozvedela az o mesiac. ani sa jej neospravedlnil jednoducho sa na to vykaslal ze to by aj tak bolo zbytocne. potom na neho tlacil muz ale nic nepomahalo. nakoniec mi raz zahlasil ze sa o tej albertovej dozvedel od kolegyni ktora knej chodila. tak ze aby som mu to znova vybavila. no to teda bolo pre mna velmi prijemne, nevedela som co jej mam napisat. ale mali sme stastie a ona ho zobrala. potom bol u nej este asi dva alebo trikrat uz sa nepamatam a naozaj sa ten chlapec zmenil. islo to postupne ale podarilo sa mu to.
tymto chcem povedat, ze ked ta bude niekto nutit do niecoho aj keby to bola ta najlepsia vec na svete tak to nemusis prijat a pritom tu istu vec ked ti ponukne iny tak ta to moze oslovit. keby bol k tej albertovej isiel o ten polroka skor mohol byt uz davnejsie bez problemov ale asi na to nebol ten spravny cas.
zmen veci ktore ta ubyjaju, pracu, mozno bydlisko, zaluby, konicky, mozno kamaratov, clekove zmyslanie a styl zivota, treba vylucit to co ta tak nici.. mal si niekedy nejaky velky sen, skor ako si zistil skutocnost o tom aky svet je? mozno by si si mal nasadit aj ked nie uplne tak aspon troska ruzove okuliare a skusit si splnit ten sen.
ahoj. ja som mala pocit, ze vsetko je stereotyp...nic sa nemeni a mna zivot uz nebavi, ale je to prec...ako? sama neviem. jedine co si uvedomujem je, ze som stastna, ze zijem a viem, ze lutujem moje tuzby zomriet. teraz som sa dost obratila na vieru, ale viem si predstavit, ze by sa tvoji kamarati tomu cudovali a ked nie si ani veriaci tak to ti asi lahko ani nepojde. pozri urob si vo svojom zivote poriadok ( inak mozes rady aj ignorovat lebo len ty jediny vies ako sa citis a co ti moze pomoct ) ... myslim tym, ze co ma pre teba zmysel, comu si sa dlho nevenoval a chces sa tomu venovat, o com si snival a snivas tak si to spln aj ked to bude ´´mala blbost,, a od alkoholu skus sa nejako odnaucit skus nealko pivo a sport fakt dokaze pomoct ;) drzim palce
nevazis si veci ktore mas, nevazis si pracu, nudi ta. niekto dre pri miesacke za este menej nez ty a zije, a ty (nevravim ze len) vybaujes veci no nepaci sa ti to. ver ze su ovela horsie pracovne miesta a ovela nespokojnejsi zamestnanci. to ze si sa rozisiel s frajerkou to si zavinil sam tak musis niest nasledky. nic nieje take zle aby nemohlo byt horsie ;) ... radim ti zacni menej zurovat, z tych prachov ktore neprepijes si kup napriklad fajny bicykel (hoci aj na splatky) a budes nuteny pracovat na plno aby si ho mohol splacat ;) budes nuteny menej chlastat lebo budes musiet splacat bicykel, a ako bonus cez vykendy si spravis niekde cyklo-vyletik :) Zda sa to ako nuda ale nebude to nuda ;) budes ocumovat zenske a fajne auta co ti pojdu naproti a pritom trocha rozmyslat. prevetra sa ti mozog :).
Ak sa ti nepaci taky zivot aky mas,tu mas jednu z mnoho moznosti ako ho zmenit :)
Mne sa stalo nieco podobne. Ono to znie ako klise,ale treba si najst konicky a bude dobre.Idealne nejaky sport,aby si sa stal zavisly na endorfinoch a nie na chlaste:-)
To chce novy vztah ;)