mam 16 rokov,bola som u mojho priatela,lezali sme spolu na posteli a zrazu ma zacal chytat az prisiel tam dole,len ja som bola trosku vlhka,bo predtym sme trosku vzdychali a tak neviem ako to prislo,ked ma tam chytil tak ruku hned vytiahol,je to normalne ze som bola taka mokra,alebo ako to mam nazvat? :( pls pomozte mi chcem to uz vsetko vyskusat doteraz som nemala nic tak sa bojim...
zufalaaaaa
Ja suhlasim s tym aby si zostala pri tom a nepokracovala mas cas...
Moj priatel vždy po predohre skontroluje či som vlhká a ked som, tak ho to rozvášni že nevie čo zo sebou a hovorí mi aka som krasna tam dole...
Ked si vzrusena budes zakonite vlhka pretoze je to priprava na to, aby sa to pri sexe lepsie behalo :D Obavat by si sa mala toho kebyze si vlhka nebola. Takze sa nestresujte je to normalne.
Ja som niekedy taká vlhká že mlaskám:-))
To, že si bola vlhka, je len normalna reakcia, pretože si bola vzrušená. Si normálne, zdravé dievča.
Ale neviem prečo ruku hneď vytiahol, asi je aj on neskusený.
a co chces vediet???ze si bola vlhka?tak si bola vzrusena..no a dalej co chces vediet?
nemozte mi pls niekdo odpovedat normalne??? :( som zufala ved aj vy ste sa nekdy zacali ucit o sexe tak pls pls pls dakujeeem
Zostaň pri tom že si iba vlhká....