Dobry den. Mam trosku iny problem ako mnohi muzi. Mam nadmerny sexualny apetit. Niekedy sa nedokazem sustredit absolutne na nic ine. Existuje nieco cim by sa docasne pribrzdil sexualny chtic? Velmi pekne dakujem za odpovede.
nadmerny sexualny apetit
a koľko máš rokov? 13? :D
ano brom sa daval, ale blokuje jod tak to radsej ani neskusaj, skus radsej nejake ukludnujuce preparaty, nepi kavu a enrgeticke napoje..
No ja som pocul, ze kedysi davali na vojne chlapom "brom". Ale ja nechcem pokus, teda radsej by som nieco overene.
hm..no sexualny apetit ovplyvnuje hladina testosteronu..ak je mierne vyssia aj apetit je vyssi, ale ak je vysoka moc apetit klesne (dokonca je aj docasna az trvala sterilita, preto niektori "sypaci" su v tomto ohlade mimo)..inak volakedy mnisi v klastoroch pili odvar z vrbovej kory, ale ci je ucninny..
Aby sa clovek nestal napr. "NEVERNIKOM", hlada rozumnu cestu. Ma na to o dovod viac, ak navyse svoju partnerku miluje. Takze skusim otazku este raz:
"Vie mi niekto poradit nejake tabletky na pribrzdenie sexualneho chtica...?"
Prosim o normalne odpovede - k veci. DAKUJEM.
ahoj neverník,
podobný problém mám, ale len v prítomnosti partnerky, keď pracuje chémia.
riešim to tak, že si idem zacvičiť alebo vyvíjam činnosť, kde na milovanie nemyslím.
ak nepomôže, tak už len uspokojiť potrebu, ak v tom vidíš priveľký problém tak sa nehanbiť a skúsiť odborníka.
mne pomáha tá činnosť.
chces radu? ci kontakty na zeny???
pozor na striedanie partneriek a pohlav.choroby
UZI SI TO KYM MOZES