prosim pomozte- stale som chora

Príspevok v téme: prosim pomozte- stale som chora
aneta124

Prosim nevie mi niekto poradit ako sa mam vyliecit z obycajneo zapalu hrdla....vpodstate mam streptokoka ale mam ho uz 4 tyzdne a musim sa do 16.3 nejakym zazrakom vyliecit .....
Uz som bola aj u doktorky(pred 4 tyzdnami) ale nejako sa vobec neliecim, uz som zjedla 36 liekov a nic!!!
Nevie nahodou niekto o nejakom domacom lieku co by mohol zabrat a vyliecit ma.... dakujem

sedan

no ja odporucam kalciovy sirup, to je balzam na hrdlo, ak nezaberie tak daku volne dostupnu homeopatiu a ak ani ta nezaberie tak navstiv homeopaticku ambulanciu nech ti predpisu monokomponentu homeopatiu, je to uzasna vec.
Napriklad na chripku to som sa vzdy liecil 5-7 dni ale s oscillococcinom mi to trva tak 2-3 dni, ked sa to uziva spravne tak to naozaj zabera.

maria dudova

Mandle si daj vybrať len v nevyhnutnom prípade. Sú tam na to, že tam majú byť! Ak ich nebudeš mať,potom sa nezbavíš chronických ochorení priedušiek a dopracuješ sa k astme. Moja skúsenosť. Bola som mladá a hlúpa keď som si, aj napriek zákazu rodičov sama dala vybrať mandle. Neurob túto chybu.Môj lekár mi to vždy pripomenie, keď sa aj napriek tomu, že nemám mandle, vždy liečim na bolesti hrdla a zatekanie hlienov. Buď trpezlivá a lieč sa dôkladne.

zdr.sestra

ahoj..v prvom rade stale lez, vela pi a nechod do spolocnosti, lebo tak sa urcite nevyliecis.. inak skus salviovy caj kloktat, mne pomohol

mira

ja si myslím že si pod riadnym stresom keď si si dala termín na vyzdravenie. Kloktaj hrdlo roztokom z obyčajnej soli , biolampa pomôže a hlavne kľud.

džejár

Ja by som doporucil detoxikovat organizmus prirodnymi latkami napr. pomocou gelu na pitie z Aloe vera, ale aspon nejakeho kvalitneho. Pomohli by aj probioticke tablety a hrdlo vystriekat sprejom Aloe First. Urcite to zaberie, ale stoji to trochu viac, ako syntetika z lekarne s vedlajsimi ucinkami. Viac info na moj mail.

Ebena

Tak to bude na dlhsiu liecbu...aj mne vsetko zacalo zapalom hrdla...prerastlo do zapalu stredneho ucha a neskor do zapalu pluc. Mala by si zajst k imunologovi na testy ALSLO a leukocyty ak ti to este nerobili. Dost pomahaju lieky s obsahom chlorhexidinu, ktory dobre dezinfikuje.

plavcakova

ahoj, čo tak skúsiť homeopatiká. Ja mám s nimi dobré skúsenosti - väčšinou mi zaberajú do pár dní - pár znamená tak jeden až 3 - na zápal hrdla je asi anginheel - ale overila by som to v lekárni. Ja som to už brala, stojí to okolo 200 Sk a behom dvoch dní bolo hrdlo v celku v pohode.

aneta124

Ja mam aj chronicky zapal (aspon som mala)
a bola som aj niekolkokrat u lekara ale ten mi povedal ze v mojom pripade nieje nutne vybrat mandle ....
Ale ja sa potrebujem nutne 16. 3. vyliecit lebo straaasne chcem ist na sustredenie a ked nepojdem ta sa asi zblaznim...
A to asi nebude ani v tom chromickom zapale lebo aj moja sestra je tiez chora 4tyzdne a nema urcite ten zapal ....
A este dakujem za vsetky rady ... pokusim sa ich vyskusat.