chodim trištvrte roka k psych. ale nepomaha teraz je na plane jeden odbornik velmi dobry psychiater... tak tu mam este aku taku nadej .ale inak sa trapim .. mam neskutočnu uzkosť od rana až do večera a trapim sa každu hodinu už uvažujem aj nad tym poslednym. neviem čo mam už robiť. moje probelmy spočivaju v uzkosti , derealizacii. pamat sustredenie predstavivosť uplne slaba, neviem čo mam robiť len sa trapim a preživam zo dna na den nič ma nebavi. volakedy davno som pil strašne vela alkoholu po dobu tri mesiace niečo podobne som zažil ako teraz ale v menšom rozsahu. potom som prestal piť a dostal som sa do normalu. a min. rok sa mi to vratilo z ničoho nič. daval som si zaležať na strave a tym padom som maval nervy že si nemôžem dopriať to čo iní ludia. ale to je nepodstatne z čoho to mam.. len sa chcem spytať či existuje na toto riešenie a a je možne sa dostat z toho ... velmi sa trapim :(
neskutočne sa trapim da sa vôbec z toho dostať a žiť ako predtym
Najhorsie je nerobit nic. Musis svoju mysel niecim zamestnat, aby si nemyslel na problemy. Pretoze ked sa budes sustredovat na nieco - pracu, zabavu, pomoc, konicka atd... nebudes musiet mysliet a zapodievat sa hlupostami. Chce to vytesnit jednu myslienku, druhou.