chcel by som sa opytat.Mam suchy penis,no a mam ho trosku cervensi.Niekedy to svrbi.Nie su to ziadne vyrazky len taka sucha pokozka.Co to je?Uz som mal pohlavny styk.Priatelka nema ziadnu chorobu.Iba mala v minulosti chlamidie,ktore uz vsak ma davno vyliecene.Poradte mi
sucha pokozka penisu
ja mavam tiez rovnaky problem. presne ako popisuje lole - hlavne po prepracovani. neviem, ale nemyslim si ze je to infekcia pretoze partnerka to nikdy nemala! skor som rozmyslal ze ci to nemoze byt nieco ako alergia na jej vnutro. ak niekto bude vediet co to je napis na moj mail (mne sa dvakrat k Dr. nechce)
mako: chlamidie - je to pohlavná choroba, prenáša sa pohlavným stykom. Nemyslím si, že by orálnym sexom by sa to malo prenšať, skôr nie.
Odporúčam okamžitu navštevu u lekára!!! Priateľka nemusela mať preliečené chlamídie úplne...
Stalo sa to aj nám ... po 3 rokoch sa nám to opäť vrátilo - chlamídie!!!
Priateľ mal takéto príznaky ako ich popisuješ Ty!!!
ahoj adili moj priateľ mal už dva krát to isté zmyzlo to asi po týždni.pomohlo keď si to nakrémoval krémom.
aj moj priatel to obcas mava. dokonca sa mu na penise osupe koza, ale za 1-2 tyzdne je to vzdy v pohode.
Vacsinou sa mu to stava, ked ho ma "prepracovany"
cavko ja mam ten isty problem ak si nieco nove zistil tak mi prosim porad a ozvi sa cakam prosim helfni mi ::::.(()))))))
Treba sa poradiť s lekárom. Nie je to žiadna hanba. Jedná sa predsa o tvoje zdravie...