Obriezka

Príspevok v téme: Obriezka
96Cukricek96

Dobry den prajem... chcem sa opytat hlavne muzov.. mam priatela ktory ma cukrovku!Ide o to ze cukrovkarom sa stava ze sa im zmensi penis a prekdoza zakryje uplne zalud a niekedy to aj boli pri mastrubacii tak mi hovoril.. ale ide na obriezku a chcem sa oyptat kto ma s tymto skusenosti ci sa mu penis zvacsi ked ak pojde na tento zakrok? prosim piste Dakujem

modry tesak

Že sa cukrovkárom zmenšuje penis, to počujem prvý krát a považujem to z vlastnej skúsenosti za nezmysel, aj keď niečo na tom je. Curkovka II. typu vzniká predovšetkým z obezity. Poriadna vrstva tuku dokáže zmenžiť penis aj o polovicu, dokonca sa môže stratiť celý - na nete môžme nájsť fotografiu troch japoncov, nahých, poriadne vypasených, asi v saune. Namiesto vtákov majú len trocha zošúverenej kože. Na záver - veľkosť penisu sa preceňuje.

Prcko322

neni to nič hrozné aj ja ju mám a je to ok ešče lepšie ako s predkožkou penis by nemohol rásť keby nešiel na obriezku, mohol by dostať aj rakovinu penisa a to by mu ho mohli aj odfiknúť celý takže nech sa nebojí a ide na to.