Nemám zmysel života, nikde nechodím, neviem čo mám robiť, nič ma nebaví, chcem byť mŕtvy....mám príznaky maniodepresie, socialnej fobie, schizoidnej poruchy osobnosti a najnovsie aj schizofrenie....viem ze potrebujem psychiatra minimalne len pre fakt, ze sa chcem zabit.....lenze nemam odvahu nieco take podniknut len nad tym rozmyslam....myslim psychiatra.....na samovrazdu mam chut momentalne teraz a uz sa nesnazim si pomoct....jednoducho viem ze uz som stratil nadej, nemam chut zit....v takych chilkach sa rezem ale na rukach som mohol len jednu zimu ale vtedy mi na to prisli ludia a teraz ma kontroluju rodicia a vsetci.....rezem sa na boku, o tom uz nikto nevie, nepresiel den kedy by som nemal chrasty na panve...uz tri roky sa rezem ale ani to mi uz nepomaha.....podrezat sa nemozem, mal by som len jeden pokus a ak by som ani neodpadol, tak neviem ako by som mame vysvetloval preco mam na ruke polmetrovy rez.....rozmyslam ze sa predavkujem liekmi len neviem kolko treba.....stale mam sny takze pod vlak skocit nechcem ale nemam silu si ich splnit ked nemam chut do zivota.....mal som nadej, jedno dievca, miloval som ju ona pre mna predstavovala nadej na zeclenenie k spolocnosti, myslel som ze konecne budem stastny.....povedal som co k nej citim....odmietla ma....vsetko mi padlo odvtedy som bez zivota je mi uplne na nic.....som zase taka troska aka som bol predtym......chcem si ublizovat lakaju ma dokonca tvrde drogy lebo viem ze by ma znicili....nevadi aspon zmiznem z mojho zivota.....pri troche stastia si pichnem riadnu davku heraku na kolajniciach a bude po vsetkom.....
cchem sa predavkovat uvidim ako to dopadne bud sa len povraciam alebo sa mi to podari.....je mi t jedno....ked umrem umrem ked ne, tak si mozo sny splnim....uz nemam chut na nic....
Postaci cela skatulka Paralenu?....aka davka sposobi aspon bezvedomie? kto to uz urobil nech napise.....
Ako s z toho dostať, alebo návod na samovraždu
a za dnes sa ospravedlnujem .. je pravda ze dnes som bol viac depres ako normalne
jednoducho vcera som sa dozvedel ze moja ex co som si ju chcel vziat a co sme sa pokusali o dieta vyse roka a co ma potom z nicoho nic vymenila za ineho ze je tehotna ... kdezto men zistili ze s kvalitou mojich spermii som to zrovna nevyhral ... jednoducho pre cloveka co mal ako zmysel zivota mat vlastnu rodinu je to dost bolestive
kazdy clovek ma svoje tuzby a potreby v zivote ... je normalne ze sa trapi ked sa mu ich nedari naplnit
genesis, ak ta nieco trapi a nemas moznost to zmenit, nema zmysel sa tym trapit
vies janka mna toho tu na svete trapi ovela viac veci ako len moj vyzor.
aby som bol uprimny nevypadam az tak zle asi taky priemer
co sa tyka psychiatrie tam som uz bol bohuzial nezistili mi ani depresiu
jednoducho to co mna trapi su vsetko veci co neviem ovplyvnit aj ked som pre to spravil uplne vsetko a priznam sa ze zijem v podstate len preto ze sa nedokazem zabit
je to ironia pretoze navonok posobim usmievavo nikto by do mna nikdy nepovedal ze som potencionalny sebevrah
ale nie teraz vazne k teme a realne ziadny prehnany optimizmus:
1. snaz sa depku prekonat sam tym na co myslis ... zisti v sebe co v tebe depku vyvolava aky stav aka myslienka a skus ci nahodou dany stav veci nemozes nejako zmenit alebo ovplyvnit aby ti neublizoval
2. skus trochu cvicit - pomaha to zlepsovat naladu
3. co najmenej rozmyslaj bo to citlive jedince zabija
4. ak mas nejakych kamosov tak vypadni s nimi von bo samota zabija tiez tak ako nedostatok lasky
ak zlyha vsetko toto skus ist za psychiatrom ... osobne ich neznasam bo nikomu koho poznam nejak vyrazne nepomohli jedine co sa im podarilo stabilizovat pacienta aby sa menej trapil .. ale zas je aj realna sanca ze budes mat stastie a zmenia ti zivot k lepsiemu
a tu sebevrazdu by som si nechal az ako posledne eso v rukave
genesis, ked ta tak velmi trapi tvoj vyzor, ze mas chut sa zabit, mas dve riesenia - psychiater alebo plasticka operacia
najlepsie riesenie ako zabit nudu je zabit sa - však?
jasne zivot je velky dar :) uplne ten najvacsi ... hlavne pre tych co sa trapia
Mne osobne to je jedno moja ja mam aj tak falosnu IP :)
mimo to ja ho nenavadzam ... len negujem klamlive info co ste napisali
Najadi v sebe vnutornu silu,postav sa a chod dalej.Zivot je pekny a stoji ti za to ho zit.
Nebudem sa dalej vyjadrovat k tejto teme a je mi zle z ludi,ktori tu radia,ako sa zabit.Skoky a podobne.
AZ ked uvidite utrpenie na vlastne oci,pochopite,ze zivot je dar a nie kazdy ma to stastie ako mame my.Byt tu a zobudit sa kazde rano do noveho dna.Nie pre inych,ale pre samych seba.