Nemám zmysel života, nikde nechodím, neviem čo mám robiť, nič ma nebaví, chcem byť mŕtvy....mám príznaky maniodepresie, socialnej fobie, schizoidnej poruchy osobnosti a najnovsie aj schizofrenie....viem ze potrebujem psychiatra minimalne len pre fakt, ze sa chcem zabit.....lenze nemam odvahu nieco take podniknut len nad tym rozmyslam....myslim psychiatra.....na samovrazdu mam chut momentalne teraz a uz sa nesnazim si pomoct....jednoducho viem ze uz som stratil nadej, nemam chut zit....v takych chilkach sa rezem ale na rukach som mohol len jednu zimu ale vtedy mi na to prisli ludia a teraz ma kontroluju rodicia a vsetci.....rezem sa na boku, o tom uz nikto nevie, nepresiel den kedy by som nemal chrasty na panve...uz tri roky sa rezem ale ani to mi uz nepomaha.....podrezat sa nemozem, mal by som len jeden pokus a ak by som ani neodpadol, tak neviem ako by som mame vysvetloval preco mam na ruke polmetrovy rez.....rozmyslam ze sa predavkujem liekmi len neviem kolko treba.....stale mam sny takze pod vlak skocit nechcem ale nemam silu si ich splnit ked nemam chut do zivota.....mal som nadej, jedno dievca, miloval som ju ona pre mna predstavovala nadej na zeclenenie k spolocnosti, myslel som ze konecne budem stastny.....povedal som co k nej citim....odmietla ma....vsetko mi padlo odvtedy som bez zivota je mi uplne na nic.....som zase taka troska aka som bol predtym......chcem si ublizovat lakaju ma dokonca tvrde drogy lebo viem ze by ma znicili....nevadi aspon zmiznem z mojho zivota.....pri troche stastia si pichnem riadnu davku heraku na kolajniciach a bude po vsetkom.....
cchem sa predavkovat uvidim ako to dopadne bud sa len povraciam alebo sa mi to podari.....je mi t jedno....ked umrem umrem ked ne, tak si mozo sny splnim....uz nemam chut na nic....
Postaci cela skatulka Paralenu?....aka davka sposobi aspon bezvedomie? kto to uz urobil nech napise.....
Ako s z toho dostať, alebo návod na samovraždu
A ja zase neviem byt s hocikym.A ked uz ten niekto pride,co sa stalo zatial len dva krat v mojom zivote,tak to vzdy dopadne takto.
Snazim sa zamestnavat si hlavu kadecim,len nech aspon nemyslim stale nad tou jednou a istou vecou.
Ono,najhorsie je to v praci,aspon pre mna.Tam sa musim tvarit,ze je vsetko OK.Musim sa usmievat a byt stale fresh.Nemozem zo zufalstva vyjst niekam a tam sa vyplakat.Nemozem sa ani nikomu postazovat,no a tam vlastne ani nechcem.Nemozem sa len tak postavit a povedat:Idem si vyvetrat hlavu,za hodinku som spat.
a laurina hlavu hore :) ty si este mlada este mas stale velke sance najist nejakeho relativne normalneho chlapa :)(i ked vobec nechapem co na tych chlapoch vidite :) ... su skaredí chlpatí a pokial sa nenasprejuju tak este aj smrdia :)
to ja som uz stary chlap a moje sance klesaju kazdym dnom :)
tak ja mozem povedat ze za 32 rokov mojho zivota som nenasiel nic cim by som dokazal byt stastny... jednoducho tie veci ktore ma robia stastnym neviem ovplyvnit
v podstate cim viac som sa snazil vsetko pochopit ces studium psychologie, farmakologie, medeciny a genetiky dokonca nabozenstiev tak tym viac mi to len ublizilo pretoze mi to ukazalo ze to najvacsie zlo nejde z nas ludi ale z toho systemu (prirody boha ja neviem co to je) a to ma velmi trapi ... ludia su fyzicki dokaze s nimi clovek pracovat ale proti zákonom zivota nemam ako bojovat
teraz by som si skor prial aby som nic nestudoval pretoze je pravda ze cim menej clovek vie tym je stastnesi
co s tyka mna tiez sportujem ... ale vravim jedina vec co dokaze zo mna spravit normalneho zijuceho cloveka je ked mam priatelku ... vtedy som motivovany mam ciele a jednoducho zijem .. ak nemam priatelku prezivam nech robim cokolvek nerobi mi to radost
Ja mam 22.Zaujimave,ze za taketo stavy moze vacsinou laska,zvlast u zien.
Vies co ale pomaha mne?Zacala som sa pozorovat a spravila som si z toho taku malu psychologicku srandu.Sledujem samu seba,ako sa mi menia stavy,raz som vesela,potom pride depka a citim sa mizerne,priserne,nadavam,kricim,placem.Aj ja si niekedy hovorim,ze keby niekto studoval moju psychiku momentalne,tak ma vyhlasi za cvoka.Korunovaneho.
Ale ja vela spim a chodim sa prechadzat.Pomaha to.A zacala som sportovat.Dost sportovat.
V prvom rade chcem povedať, že sa musím cítiť isto strašne, nikto si to asi ani neviem predstaviť, až na pár výnimiek. Asi každý z nás rozmýšľal o samovražde, ale keď som o tom rozmýšľala ja, nemyslela som to vážne, a určite by som to nespravila! Źivot je krásny, len treba otvoriť oči. :) Ale, ak si "chorý"(tým som ťa nechcela uraziť) tak by si mal ísť ku psychológovi, nech sa z toho dostaneš. Nestojí ti to za to, aby si ju spáchal. Rada by som ti pomohla, ale cez internet to nejde. Jediné čo ti poradím je to, že by si fakt mal ísť ku psychológovi. Nie je to hanba. Nájdi odvahu a choď. A okrem toho, si veriaci? Ateisti by so mnou nesúhlasili, ale choď do kostola. Skús sa zamyslieť nad životom, nad tvojou rodinou, ktorá ťa isto veľmi ľúbi, a ktorým by bolo za tebou veľmi smutno. Modli sa k Bohu každý večer, aby ti bolo lepšie. Rada sa aj ja za teba pomodlím.
To ma mrzi vazne ... viem ako sa citis a viem aj to ze strasne vela ludi si teraz prechadza podobnym
viem co to je tiez sa modlim kazdy vecer aby som sa rano uz nezobudil ... ja som vazne cvok :) ... v podstate som si vymyslel boha aby som mohol vsetku tu nenavist co vo mne je za tu neferovost a krutost zivota niekam orientovat aby som to neprenasal na ludi okolo a nakoniec ho este ako svojho nepriatela prosim aby zrusil cez noc moju existenciu .) ... a on prdi na mna uz niekolko rokov vobec sa som mnou nebavi :) ... uz len ked to citam tak sa idem hodit na psychiatriu :)
a ty mas kolko rokov ?
Ale zas nechcem posobit ze som nejaky slaboch ... ale vcera som mal vazne depku jak krava ... mozno nie som v zivote stasny ale zas nie som niekto kto sedi doma a depkuje ... mam vysoku odolnost voci stresu ale bohuzial mojou achilovou patou su vztahy ... a jednoducho je to poriadne velka achilovka a zivot vzdy vie ako ma do nej trafit
tak prezivam ... ale to ja vzdy ked som bez vztahu ... zaujmave je ze ked mam vstah tak fungujem normalne ako clovek ... jednoducho to co ma v zivote robi ako tak stastnym je jedna z najviac nestabilnych veci na svete