Ja to nechápem , niečo strašne chcem a akonáhla to dosiahnem , už o to najavím záujem . Ale hosie je , Strasne som sa zalubila do jedneho chlapca asi 3 mesiace bezhlavo zalubená a zrazu sa do mna zalúbil on , a ja to uz berem skor ako samozrejmosť , nechcem ho , ale Lubim ho , viem ze keby chce nejaku inu tak by som ziarlila .. mám 16r.
Preco ked nieco dosiahnem , uz to nechcem ?
Si velmi mlada a este nezrela, v tvojom veku je to normalne, co je ale plus pre teba, ze si to uvedomujes, ze to nie je dobre. Za par rokov dozrejes a zmenis aj svoj doterajsi postoj. Zatial pracuj na sebe. Nestriedaj chlapcov a nebud promiskuitna, mozes lahko chytit aj nejaku chorobu.
Ach jaj... ked to citam, tak mam dojem, ze v niektorych pripadoch nastava prudke zvysenie inteligencii az po oplodneni :)
aby sa to nestavalo, clovek musi byt dusevne dospely. fyzicka dospelost nestaci aby si vedel vazit.
izzi : presne a§ somo na tom rovnako , ja tiež potrebujem pevnú ruku nad sebou ..
no neviem, ja som o par rokov starsia a stava sa mi to stale. a takmer pri vsetkom, nie len pri chlapoch.. a tiez sa za to na seba dost hnevam :/
ale tak co sa tyka chlapov, jedine ked ma este stale pritahovali aj po tom co som dosiahla svoje bolo, ked sa aj tak hrali na nedostupnych. proste si mnou nenechali skakat po hlave. asi nad sebou potrebujem pevnu ruku. a mozno aj ty.
Ked som mala tolko co ty, robila som to iste.
Chcela som vsetkych nenormalne, aj som im to pisala a cim viac ma ignorovali tym viac som este chcela :o).
Ale nakoniec sa to vzdy tak skoncilo ze neskor chceli aj oni, otravovali, vypisovali tak som to musela ukoncit.
Z toho vyrasties neboj :)