Dobry den prajem potrebovala by som poradit pre svoje 4 rocne dieta dobre probiotika na posilnenie imunity.V poslednom obdobi bol velmi casto chory bral strasne vela antibiotik a dnes sme boli aj u alergologicky kde mu odporucila brat dlhodobo probiotika.Jedna sa mi len poradit kt.by ste mi mohli odporucit pretoze lekarka mi vravela aby som nekupovala NUTRILON B akoze su dobre len vraj su velmi drahe nak si kupim ine.Mna to prekvapilo lebo som vacsinou prave tieto kupovala a stoja okolo 5e a je ich tam 20tbl.Takze som bola v lekarni no a tam ma zase prekvapili ze Nutrilon B bol najlacnejsi ostatne stali okolo 10e a lacnejsie uz nemali.Tak preto sa pytam ci poznate este lacnejsie probiotikum ako je Nutrilon B?Pozerala som aj na nette ale tiez som nenasla.Dakujem za odpoved a informacie
Probiotika
To Lulu77: Ja mám odskúšaný Biopron Forte, ktorý som testovala počas skúškového obdobia. Nechcela som skončiť ako minulý rok, tak som si tento rok pre istotu dokúpila niečo na môj tráviaci trakt, pretože zdravo a nejak extra som sa teda nestravovala.
my sme mali biopron, 10 tabliet za cca 4 eurá a boli celkom dobré, aj kamoška si ich pochvalovala a sú už aj pre deti od 3 rokov, ale majú myslím aj nejakých medvedíkov špeciálne pre deti, tie sme ešte neskúšali.
Crevna flora dietata na normalnej strave sa nijak nelisi od dospelej, preto deti potrebuju aj tie iste probiotika, a vobec nie nejake specialne detske.
A co najvacsiu davku, lebo aj najsilnejsie probioticke zmesy sa musia niekolkostokrat rozmnozit aby kultivovali/osadili creva ci uz deti, alebo dispelych.
odporucam probio-fix raz denne. A flavobion na posilnenie funkcie pecene
asi nutrolin B nie nutrilon B.Ja ich pouzivam vychadza mi to tak cca 12e mesacne.
takže volajú sa Probiotická zmes pre deti, 60 tbl, od firmy MedPharma, nájdeš ich na nete
My sme mali tieto a boli sme spokojní. Idem ich kúpiť znovu.
-odkaz odstránený-
V normalnych dospelych crevach je az 1 kg roznych kultur, tj pocet 10 na 14-tu
Najsilnejsie kultury na trhu nepresdahuju 10 na 11-tu, tj pri kultivacii criev sa spoliehamne na to, ze sa rozmnozia najmenej 1000 nasobne co najskor, aby sa tam nahodou nepremnozili ine, parazzitne kultury. Preto treba pouzit velmi silne zmesy, co najsilnejsi, odolne proti kyselinam, aby sa v zaludku neznicili a trvanlive, tj odolne proti teplote skladovanie, lebo inac mozeme kupovat rozne uz mrtve.
Kontrola aktivity je vysypat probiotikum do vlazneho mlieka, ktore dame na teple miesto(napr na ladnicku blizko tepelneho vymennika) do 24 az 48 hodin musi mlieko zhustnut, inac tam nebvoli ziadne zive kultury.
Odporucam napr znacku Healthy origins, 30 miliard(billion) kultur v kapsuli, 8 druhov, tepelne a kyselinovo vzdorne.
Ma ich napr iherb.com odkial je na Slovensko momentalne najlepsie postovne.
CHILDREN DOPHILUS
Ako dieťa rastie, prichádza do styku s novými a novými choroboplodnými baktériami. V detskom kolektíve, v škôlkach a školách je najčastejšie atakované baktériami, na ktoré nie je jeho telo pripravené.
Aby dieťa malo potrebný ochranný štít pred chorobami, je potrebné zabezpečiť optimálny počet prospešných baktérií v jeho tele. Probiotický komplex pre deti Children Dophilus je vyrábaný v kapsulovej forme.
Zloženie prípravku zabezpečuje maximálnu probiotickú koncetráciu, ako aj silu bakteriálnych kmeňov zodpovedajúcich potrebám detí od 5 do 15 rokov.
Pozitívne účinky
chráni pred chorobami a infekciami v kolektíve detí
podporuje zdravý rast dieťaťa (zlepšuje vtrebávanie vápnika do kostí)
zlepšuje príjem minerálnych látok a vitamínov z potravy
stimuluje imunitný systém a obranyschopnosť organizmu
obnovuje črevnú mikroflóru počas i po liečbe antibiotikami
pomáha pri prevencii a liečbe zápchy i hnačiek
zmierňuje prejavy kožných ochorení (atopia, ekzémy, akné)
zmierňuje symptómy potravinových alergií
Kedy určite užiť Children Dophilus
Pri chronických prechladnutiach
Pri častých bolestiach brucha
Pri nechutenstve
Pri častom kontakte s kolektívom „cudzích detí“
Pri prevencii voči vzniku alergií u detí
Mysim ze lacnejsie probiotika nenajdes. Velky problem je, ze vsade sa pise, ze produkty nie su pre deti a tehotne zeny. Moja kamaratka davala probiotika 3rocnemu synovi. A nic sa mu nestalo. viem, ze ich kupovala na nete. poslala mi ja stranku. kupila som ich mame, lebo je furt chora. zijemzdravo.eu