Ahojte! Ja viem, ze ja som prave ta ktora by mala najlepšie vediet čo kupit priatelovi na meniny ako darček ale v tomto som fakt neoriginalna, nemam vôbec dobru fantaziu ani vkus :(. A to neplati len pri priatelovi, ale vseobecne. Neviem prečo ale nedokazem vyberat darčeky pre inych, proste nemam fantaziu ale mam aj trosku obavy či je ten darcek vôbec vhodny...poradte niečo malicke, mozno aj vtipne ako darček...do 20 €...dakujem pekne :)
Darček priatelovi
jo jo suhlasim, pozvy ho na pizzu, alebo do kina, alebo aj do kina aj na pizzu a potom napr. k sebe :D
Sprav mu origoš tričko (napr. www.vlastnapotlac.sk)
zeby kravata alebo ponozky :-), ale nie, dobra kniha je darcek, ktory potesi nie raz a nielen jeho a prichystaj mu paradnu veceru pri svieckach, napriklad bacovsky rezen a urcite bude spokojny
toto je ona...uzasnaaaaaaaa :D
aku???ja milujem 3 cesta dokopy
biele,orechove a cokoladove upiect korpus natriet cokoladovou"penou" s tesca (ta je uzasna :D) a vrch ozdobit..parada :P
jana333
a akuuu?? :)))
ja ked som robila, tak to bola ziva katastrofa, ale islo o to ze bola zo srdiecka :D
no ale po druhy krat uz budem vediet ako na to :D
Tortička je úžasný nápad. inšpirovali ste aj mňa baby. najbližšie pečiem aj ja! :D
hahaaaaa.... som rada ze sa vam ten napad pacil, aj podla mna je to bohove, dostat torticku :)))
ano...torta by potesila :)...aj teraz :D